Δεν μιλάει μόνο με Βερμάλεν ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλά ανοικτά μέτωπα στο θέμα των κεντρικών αμυντικών και σίγουρα ο Βέλγος σούπερ σταρ δεν είναι ο μοναδικός με τον οποίο είναι σε επαφή.

Δεν μιλάει μόνο με Βερμάλεν ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» το θέμα του στόπερ και προσπαθεί να το κλείσει άμεσα, παρότι υπάρχουν ένα σωρό αντικειμενικές δυσκολίες από τη στιγμή που αναζητάει ποδοσφαιριστές από τα λεγόμενα «πάνω ράφια» για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Τόμας Βερμάλεν όντως είναι μία περίπτωση που εξετάζει ο Ολυμπιακός και με τον οποίο βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο, σε καμία περίπτωση οι δύο πλευρές δεν είναι έτοιμες να δώσουν τα χέρια όπως έγραψε το απόγευμα της Πέμπτης (6/6) η μαδριλένικη «As».

Οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά δουλεύουν παράλληλα αρκετές περιπτώσεις. Με τον Βερμάλεν ξεκίνησαν τις συζητήσεις όταν ήταν ακόμα (και εξακολουθούν φυσικά να είναι) σε ανοικτή γραμμή με τον Μάρτιν Σκρτελ. Έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους και περιμένουν τις απαντήσεις, με την ελπίδα ότι ο ένας εκ των δύο θα απαντήσει θετικά για να αποτελέσει τον καθοδηγητή της άμυνας του Ολυμπιακού της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εκτός των άλλων οι Πειραιώτες εμφανίζονται να μην έχουν παραδώσει τα «όπλα» στην υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο παρά τις αντιστάσεις της Βιγιαρεάλ. Επίσης, στο Μεξικό επέμεναν και την Πέμπτη (6/6) ότι ο στόπερ της Φενέρμπαχτσε Ντιέγο Ρέγιες είναι σε περίοπτη θέση στη λίστα του Μαρτίνς. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές όμως δεν προορίζονται για να αποτελέσουν τους ηγέτες της άμυνας, αλλά να παίξουν δίπλα στον «βράχο» που παλεύουν να φέρουν οι Πειραιώτες, είτε αυτός λέγεται Βερμάλεν, είτε Σκρτελ.

Και σίγουρα δεν είναι μόνο αυτοί. Υπάρχουν και άλλοι στόπερ με τους οποίους βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή ο Ολυμπιακός, ελπίζοντας φυσικά ότι μέχρι να φύγει η ομάδα για την Πολωνία στις 24 Ιουνίου, θα έχει κλείσει τουλάχιστον τον έναν κεντρικό αμυντικό…