«Αλαλούμ» με Φορτούνη, Ολυμπιακό και Γουέστ Χαμ

Ο... κακός χαμός στο Λονδίνο για τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι τόσο σίγουρη η παραμονή του στο λιμάνι παρότι ένα ρεπορτάζ από το Νησί αναφέρει ότι η Γουέστ Χαμ δεν θα προχωρήσει τελικά σε πρόταση 18 εκατομμυρίων ευρώ.

«Αλαλούμ» με Φορτούνη, Ολυμπιακό και Γουέστ Χαμ

Σε μία μεταγραφική περίοδο οι ανατροπές είναι σύνηθες φαινόμενο. Για την ώρα ο Κώστας Φορτούνης απασχολεί σοβαρά την Γουέστ Χαμ. Είχε γίνει μία πρώτη κρούση από τα «σφυριά» προ 15 ημερών, μια κρούση που στην Αγγλία έλεγαν ότι ήταν γύρω στα 7-8 εκατομμύρια ευρώ και όχι 10 εκατομμύρια όπως είχε κυκλοφορήσει.

Το πρωί στο Νησί η «Daily Star» ανέφερε ότι η Γουέστ Χαμ είναι αποφασισμένη να καταθέσει πρόταση 17-18 εκατομμυρίων ευρώ για να τον πάρει στο Λονδίνο. Λίγες ώρες αργότερα το «tribalfootball.com» που δεν φημίζεται για την αξιοπιστία του, υποστήριξε ότι τα «σφυριά» δεν πρόκειται να φτάσουν ποτέ σε μία τέτοια πρόταση και πώς προτεραιότητά τους πλέον είναι ο 26χρονος χαφ της Νιούκαστλ, Ίσαακ Χέιντεν.

Η ουσία είναι μία: Με τη Γουέστ Χαμ γίνεται «παιχνίδι». Και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η παραμονή του Φορτούνη στον Ολυμπιακό μόνο σίγουρη δεν είναι, ακόμη και στην περίπτωση που συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» εώς το 2023.

Παρατηρείται έντονη κινητικότητα από… Λονδίνο μεριά για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και μην ξεχνάμε ότι ακόμα βρισκόμαστε στις 6 Ιουνίου. Η Γουέστ Χαμ δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη.

Δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά ότι θα φτάσει τα 18 εκατομμύρια ευρώ, αλλά αναμένεται να κάνει μία νέα κρούση στην πειραϊκή ΠΑΕ, καθώς ο Φορτούνης είναι ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο είναι ξετρελαμένος ο τεχνικός διευθυντής των Λονδρέζων, Μάριο Ουσίγιος.