Ζαρντίμ στο «ΦΩΣ» για Ολυμπιακό: «Ποτέ δεν ξέρεις...»

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήρθε ξανά στην Ελλάδα για το φιλικό της Εθνικής του 2004 με τους επίλεκτους της Μονακό και μίλησε στο «ΦΩΣ» για τον Ολυμπιακό και το μέλλον του.

Ζαρντίμ στο «ΦΩΣ» για Ολυμπιακό: «Ποτέ δεν ξέρεις...»

Στην Ελλάδα βρέθηκε ξανά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ως προπονητής της ομάδας επιλέκτων της Μονακό που αγωνίστηκε κόντρα στην Εθνική Ελλάδας του 2004 στο πλαίσιο φιλανθρωπικού φιλικού στη Λευκάδα.

Το «ΦΩΣ» μίλησε με τον παλιό τεχνικό του Ολυμπιακού, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέλλον του, στον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ντανιέλ Ποντένσε, αλλά και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

«Άναψαν» τον «Φάρο» η Μονακό του Ζαρντίμ και οι Ολ Σταρ της Ελλάδας του 2004 (pics)

«Ήταν καλός φέτος ο Ολυμπιακός, μου άρεσε πολύ και η δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο. Όμως ο ΠΑΟΚ ήταν επίσης καλή ομάδα», είπε αρχικά ο Πορτογάλος κόουτς της Μονακό, για να συνεχίσει: «Ο Ποντένσε ήταν εξαιρετικός, κινείται πολύ καλά στον χώρο».

Ερωτηθείς για τα πλάνα του και αν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Ζαρντίμ επισήμανε: «Το μέλλον μου είναι στη Μονακό και δουλεύω σκληρά προκειμένου να πετύχω εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον, όμως η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η Μονακό».