«Άναψαν» τον «Φάρο» η Μονακό του Ζαρντίμ και οι Ολ Σταρ της Ελλάδας του 2004 (pics)

Οι Ολ Σταρ της Ελλάδας του 2004 και οι επίλεκτοι της Μονακό έπαιξαν μπάλα στη Λευκάδα για φιλανθρωπικό σκοπό. Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση στο δημοτικό στάδιο του νησιού του Ιονίου. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΛΕΥΚΑΔΑ: Διονύσης Γιάννης.

«Άναψαν» τον «Φάρο» η Μονακό του Ζαρντίμ και οι Ολ Σταρ της Ελλάδας του 2004 (pics)

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία μετείχαν το απόγευμα της Δευτέρας οι Ολ Σταρ της Ελλάδας του 2004 και οι επίλεκτοι της Μονακό, στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Λευκάδας.

Το «παρών» στο παιχνίδι έδωσαν αρκετοί φίλαθλοι παρά την κακοκαιρία, ενώ τα έσοδα του αγώνα δόθηκαν στον φιλανθρωπικό σύλλογο της περιοχής, «ΦΑΡΟ», ο οποίος στέκεται καθημερινά στις οικογένειες που περνούν δύσκολα.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, τα έσοδα θα μοιραστούν σε περίπου 60 οικογένειες του νησιού.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η γαλλική ομάδα με προπονητή τον παλιό τεχνικό του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, επικράτησε με σκορ 4-3 της Εθνικής μας, που είχε στον πάγκο τους Τάκη Λεμονή και Γιώργο Δώνη.

Τα «γαλανόλευκα» τέρματα πέτυχαν οι Καραγκούνης (2) και Μπορμπόκης, ενώ για τους Γάλλους χατ-τρικ σημείωσε ο Σεβαντόν κι ένα γκολ ο Λόπες.

ΕΛΛΑΔΑ: Σηφάκης, Μπορμπόκης, Χαριστέας, Γεωργάτος, Νταμπίζας, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Λάκης, ενώ μπήκε αλλαγή ο Βύντρα.

ΜΟΝΑΚΟ: Κάρολ, Σισέ, Ελ Φακιρί, Μοντέστο, Σκιλασί, Ζήκος, Λόπες, Ρόμος, Ζιβέ, Ζιουλί, Σεβαντόν.