Κλείνει Εντουάρντο μέσω… Μπελενένσες η Σπόρτινγκ

Οι διαπραγματεύσεις των Πορτογάλων με τους Βραζιλιάνους και τον 24χρονο μέσο και η περίπτωση που απομακρύνεται για τα καλά από τον Ολυμπιακό.

Κλείνει Εντουάρντο μέσω… Μπελενένσες η Σπόρτινγκ

Ο Εντουάρντο Ενρίκε είναι παίκτης που αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και βρίσκεται στη λίστα του Πορτογάλου κόουτς. Η περίπτωση του, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολη και από την πρώτη στιγμή είχε φανεί πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει σκληρή «μάχη» για να τον κάνει δικό του.

Νεότερο δημοσίευμα της «A Bola» αναφέρεται σε λεπτομέρειες για το θέμα του Εντουάρντο. Ο Ολυμπιακός δεν εμπλέκεται πουθενά στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Οι Πορτογάλοι γράφουν πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ιντερνασιονάλ για τη μεταγραφή του Εντουάρντο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Σπόρτινγκ έχει ξεκαθαρίσει πως δίνει 3 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, ενώ οι Βραζιλιάνοι θέλουν 3,5 εκατ. ευρώ. Η διαφορά δηλαδή των δύο πλευρών είναι στις 500 χιλιάδες ευρώ και στην Πορτογαλία θεωρούν πως αυτή θα καλυφθεί. Ο παίκτης όπως αναφέρουν θέλε να μείνει στην Ιβηρική και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ.

Πάντως όπως αναφέρει η «A Bola» το… κόλπο θα γίνει μέσω της Μπελενένσες. Δηλαδή η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε δανεικός ο Εντουάρντο θα πληρώσει τα 3 εκατ. ευρώ που απαιτεί η οψιόν και στη συνέχεια θα πουλήσει τον παίκτη στα «λιοντάρια». Μάλιστα η Μπελενένσες θα διατηρήσει το 15% του παίκτη.