Συγκλονίζει ο Φάμπρεγκας στο «αντίο» του στον Ρέγιες

Ο θάνατος του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες έχει συγκλονίσει τον κόσμο του ποδοσφαίρου και όλοι όσοι ασχολούνται με την «στρογγυλή θεά» κάνουν αναφορές στο όνομα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Συγκλονίζει ο Φάμπρεγκας στο «αντίο» του στον Ρέγιες

Ο Ρέγιες που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ήταν πολύ αγαπητός χαρακτήρας και αρκετοί πρώην συμπαίκτες του έσπευσαν να πουν δύο λόγια για εκείνον. Ανάμεσά τους και ένας από τους καλύτερούς του φίλου, ο Σεσκ Φάμπργκας με τον οποίο ήταν συγκάτοικοι στην Άρσεναλ.

Το tweet του Κανιθάρες για τον Ρέγιες που προκάλεσε αντιδράσεις (pics)

Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα του Φάμπρεγκας για τον Ρέγιες:

«Ο πρώτος φίλος μου στον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ο συγκάτοικος μου, που πάντα ήθελε να κοιμάται με κλιματισμό ακόμα και στους -10 βαθμούς. Ένας ταπεινός τύπος που είχε πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, σπουδαίος ποδοσφαιριστής και σπουδαία προσωπικότητα. Δεν θα μπορούσα να ξυπνήσω σήμερα χειρότερα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν εσύ και η οικογένειά σου με υποδεχτήκατε στο σπίτι σας τα πρώτα μου Χριστούγεννα στην Αγγλία όταν ήμουν μόνος και ήμουν 16 ετών. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τους αγώνες ποδοτένις στο γυμναστήριο πριν και μετά τις προπονήσεις. Η σύνδεσή μας στο γήπεδο ήταν επίσης ξεχωριστή, καθώς ήταν πάντα εύκολο να τον βρεις ανάμεσα στις γραμμές, ώστε να μπορεί αργότερα κάνει τη διαφορά. Πάντα έλεγα ότι ήσουν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ποδόσφαιρο και ξέρω ότι δεν κάνω λάθος. Πριν από 2 μέρες μίλησα για σένα σε μια συνέντευξη, ίσως να ήταν ένα σημάδι, ποιος ξέρει, για να θυμηθώ τον σπουδαίο φίλο μου. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Πάντα στις καρδιές μας. Αναπαύσου εν ειρήνη Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Σ 'αγαπώ πολύ».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον θάνατο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες