Περιζήτητος ο Ραντζέλοβιτς του Ολυμπιακού

Μήλον της έριδος ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ που ανήκει στους Πειραιώτες και έχει κάνει μία εξαιρετική σεζόν με τη Ραντνίσκι Νις.

Περιζήτητος ο Ραντζέλοβιτς του Ολυμπιακού

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έχει κάνει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ραντνίσκι Νις στο πρωτάθλημα της Σερβίας. Ο νεαρός εξτρέμ ανήκει στον Ολυμπιακό και τον είχε αφήσει με τη μορφή του δανεισμού στην ομάδα από την οποία τον απέκτησε.

Η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» είχε κοστίσει κοντά στις 650 χιλιάδες ευρώ. Τα όσα έκανε με τη Ραντνίσκι Νις δεν έχουν περάσει απαρατήρητα και ειδικά στην πατρίδα του. Ο Ερυθρός Αστέρας που είχε επιχειρήσει να τον αγοράσει, αλλά τον πρόλαβε ο Ολυμπιακός, θέλει τον παίκτη δανεικό από την ομάδα του Πειραιά.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει εκφραστεί με πολύ καλά λόγια για τον παίκτη και θα τον ήθελε στην ομάδα του τη νέα σεζόν. Ο άσος του Ολυμπιακού έχει γίνει περιζήτητος, ενώ στη Σερβία γράφτηκε πως η πρόθεση των «ερυθρόλευκων» είναι να τον δώσουν στον Ατρόμητο με τη μορφή του δανεισμού.

Το σκεπτικό της ομάδας του Πειραιά είναι ο παίκτης την ερχόμενη σεζόν να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο να μπει στην ομάδα. Αυτή είναι μία σκέψη που την έχουν καταγράψει οι Σέρβοι.

Ο Ραντζέλοβιτς θυμίζουμε πως πριν μερικές ημέρες είχε έρθει στην Ελλάδα και επισκεφθεί τον Ρέντη έχοντας συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά. Ο Λάζαρ θα λάβει μέρος με την Εθνική Ελπίδων της Σερβίας στο Euro που θα διεξαχθεί στην Ιταλία σε μερικές ημέρες.