Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τον Ραντζέλοβιτς

Η ομάδα του Βελιγραδίου θέλει να αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού τον νεαρό εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τον Ραντζέλοβιτς

Ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της Σερβίας έχει καπαρώσει εδώ και ένα χρόνο ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος είχε μείνει με τη μορφή του δανεισμού στη Ραντνίσκι Νις και έκανε ακόμα μία καλή σεζόν στο σερβικό πρωτάθλημα.

Οι εμφανίσεις του δεν έχουν αφήσει αδιάφορους τους συλλόγους της πατρίδας του και ειδικά τον Ερυθρό Αστέρα. Δημοσιεύματα στη Σερβία αναφέρουν πως οι πρωταθλητές έχουν στα υπόψη τους τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και σκοπεύουν να κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν με τη μορφή του δανεισμού.

Το ρεπορτάζ τους αναφέρει πως ο Ερυθρός Αστέρας ήθελε τον παίκτη από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τον πρόλαβε ο Ολυμπιακός που γρήγορες κινήσεις τον απέκτησε. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου ελπίζουν στο ότι οι Πειραιώτες είναι «γεμάτοι» στα άκρα της επίθεσης τους και πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανάψει το πράσινο φως να παραχωρηθεί δανεικός ο παίκτης. Βέβαια επισημαίνουν πως ο Πορτογάλος προπονητής έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Ραντζέλοβιτς και θα πρέπει ο Ερυθρός Αστέρας να περιμένει αρκετά γι’ αυτό το θέμα.

Ο Λάζαρ έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων της Σερβίας και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Για τον Ραντζέλοβιτς έχει πολύ καλή γνώμη και ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του ποδοσφαιριστή από τους Πειραιώτες.