Ώρα άφιξης του Βαλμπουενά

Ο Γάλλος σούπερ σταρ αναμένεται τα ξημερώματα στη χώρα μας προκειμένου να ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον Πειραιά.

Ώρα άφιξης του Βαλμπουενά

Ο Ολυμπιακός κατάφερε και απέσπασε το «ναι» ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά και εκείνο που απομένει είναι τα τυπικά για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.

Ο Γάλλος άσος πήγε στο τελευταίο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε, έκανε τον γύρο του θριάμβου και αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο χρόνια.

Στη χώρα μας αναμένεται τα ξημερώματα και συγκεκριμένα γύρω στις 02:30. Ο 35χρονος άσος θα πάρει το αεροπλάνο προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της υπόθεσης.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά τη Δευτέρα θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες δουλεύουν αρκετό καιρό τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού δεν ήταν καθόλου εύκολο να πειστεί ένας παίκτης σαν τον Βαλμπουενά να πει το «ναι».

Τον 35χρονο άσο έπεισε το πρότζεκτ του Ολυμπιακού και τον ενθουσίασαν τα όσα έμαθε για την ομάδα του Πειραιά και τις βλέψεις που έχει. Όπως έχουν μεταδώσει και οι Τούρκοι η συμφωνία του με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού αναμένεται να είναι μονοετούς διάρκειας.