Αποθέωση για τον Βαλμπουενά στο «Σουκρού Σαράτσουγλου» (vids, pics)

Ο Γάλλος σούπερ σταρ βρέθηκε στο γήπεδο, στο τελευταίο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε και ο κόσμος τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα τους.

Αποθέωση για τον Βαλμπουενά στο «Σουκρού Σαράτσουγλου» (vids, pics)

Η Φενέρμπαχτσε παίζει το τελευταίο της παιχνίδι για το φετινό τουρκικό πρωτάθλημα φιλοξενώντας στο "Σουκρού Σαράτσογλου" την Αντάλιασπορ. Σε αυτό το ματς δεν μπορεί να αγωνιστεί ο Ματιέ Βαλμπουενά λόγω του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει αποχαιρετίσει την Φενέρ με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρόσφερε στην ομάδα της Πόλης και ο κόσμος της τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση.

Ο Βαλμπουενά μπορεί να αποχωρεί από την Πόλη, αλλά ήθελε στο τελευταίο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε να βρίσκεται εκεί και να αποχαιρετίσει τον κόσμο της. Πράγματι ο Γάλλος έδωσε το παρών στο "Σουκρού Σαράτσογλου" και οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν εντυπωσιακές.

Ο κόσμος της Φενέρμπαχτσε αποθέωσε τον σπουδαίο Γάλλο, ο οποίος υποκλίθηκε μπροστά τους. Ο Βαλμπουενά έκανε το γύρο του γηπέδου, ενώ οι οπαδοί τραγουδούσαν ρυθμικά το όνομα του. Ο 35χρονος ακραίος επιθετικός αναμένεται τα μεσάνυχτα (02:30) στην Αθήνα προκειμένου να περάσει τη Δευτέρα το πρωί τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες απ' όσα συνέβησαν στην Κωνσταντινούπολη