Μπεργκ, Καρίγιο, Βινίσιους: Στο… κυνήγι για φορ ο Ολυμπιακός

Μεγάλη "μάχη" για να γίνει η πιο σωστή επιλογή στη γραμμή κρούσης. Τι ισχύει για Μπεργκ, Καρίγιο και τα… κρυφά χαρτιά.

Μπεργκ, Καρίγιο, Βινίσιους: Στο… κυνήγι για φορ ο Ολυμπιακός

Μία-μία οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού παίρνουν το δρόμο τους, όμως, του Πέδρο Μαρτίνς του λείπουν βασικά κομμάτια για να συμπληρώσει το παζλ του νέου ρόστερ. Ένα από αυτά είναι του επιθετικού. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει φορ που να του κάνει τη δουλειά ή για να είμαστε πιο σωστοί να του κάνει τη ζωή πιο εύκολη.

Στην επιλογή του νέου επιθετικού του Ολυμπιακού θα είναι πολύ προσεκτικός και εξετάζει κάθε παράμετρο. Οι Πειραιώτες έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα και δεν "ψήνεται" να συνεχίσει άλλο στην Αραβία. Ο Μαρτίνς θέλει να τσεκάρει σε τι κατάσταση βρίσκεται λόγω της παρουσίας του στα γήπεδα της Αραβίας.

Ο 49χρονος τεχνικός όπως σας έχει γράψει εδώ και μέρες το "ΦΩΣ" έχει ψηλά στη λίστα του τον Γκουίδο Καρίγιο. Ο Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο ανήκει στη Σαουθάμπτον και αγωνίστηκε στη Λεγανές με τη μορφή του δανεισμού. Αρέσει στον Μαρτίνς, αλλά από την άλλη ξέρει πως οι δυσκολίες είναι πολύ μεγάλες. Οι "Άγιοι" είχαν δώσει ένα… τσουβάλι λεφτά για να τον πάρουν από τη Μονακό, αλλά δεν έχουν σκοπό να τον κρατήσουν. Ο Ολυμπιακός όπως αναφέρουν και οι Άγγλοι θα "ψαχτεί" για να τον πάρει δανεικό από τη Σαουθάμπτον.

Κατά τα άλλα αυτές δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις με τις οποίες ασχολείται ο Ολυμπιακός. Στη λίστα υπάρχει πάντα το όνομα του Κάρλος Βινίσιους, ο οποίος ανήκει στη Νάπολι και αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μονακό. Είναι παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει και όνομα που δεν έχει διαρρεύσει για τη γραμμή κρούσης των Πειραιωτών.