Ολυμπιακός: Ο Πεδράο η «καψούρα» του Μαρτίνς, αλλά και κάψα για γρήγορη ενίσχυση

Ο 49χρονος προπονητής δεν το κρύβει πως έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον αμυντικό της Γκιμαράες, όμως, θέλει τους βασικούς του αμυντικούς όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ολυμπιακός: Ο Πεδράο η «καψούρα» του Μαρτίνς, αλλά και κάψα για γρήγορη ενίσχυση

Το «ΦΩΣ» σας είχε γράψει πριν μερικές ημέρες για τον Πεδράο και πως το όνομα του παραμένει στην ατζέντα του Πέδρο Μαρτίνς. Τον Βραζιλιάνο στόπερ τον γνωρίζει πολύ καλά ο 49χρονος τεχνικός και είχε κάνει θερμή εισήγηση και το περασμένο καλοκαίρι για να αποκτηθεί.

Οι Πορτογάλοι επανέφεραν το θέμα του κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Τι ισχύει με την περίπτωση του; Ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει "καψούρα" τον Πεδράο, τον γνωρίζει πολύ καλά και θεωρεί πως είναι ο στόπερ που χρειάζεται. Είναι αριστεροπόδαρος και έχει όλα τα στοιχεία που θέλει ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Από την άλλη, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Με τη Γκιμαράες ο Πεδράο έχει συμβόλαιο έως το 2022. Ο πορτογαλικός σύλλογος δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον παραχωρήσει με ένα ποσό μικρότερο των 4 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να φτάσει αυτά τα χρήματα και αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολο να μπορέσει να προχωρήσει το θέμα του 26χρονου γκολκίπερ.

Λέγεται, μάλιστα πως για τον Πεδράο η Γκιμαράες είχε απορρίψει πρόταση της Ρεν ύψους 2 εκατ. ευρώ. Αν όντως οι Πορτογάλοι γύρισαν την πλάτη στα 2 εκατ. ευρώ των Γάλλων τότε γίνεται κατανοητό πως δεν είναι διατεθειμένοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους. Ο Μαρτίνς τον έχει "καψούρα" τον Πεδράο, αλλά από την άλλη δεν θέλει να χάσει και χρόνο προκειμένου να βρει τον βασικό του στόπερ.

Πρόθεση του Πορτογάλου προπονητή είναι στην προετοιμασία να έχει το βασικό του κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Θέλει να δουλέψει μαζί τους και να τους "δέσει" στα φιλικά παιχνίδι ενόψει των προκριματικών. Επομένως δεν θέλει να καθυστερήσει για την ενίσχυση της άμυνας του.