«Κυνηγάει» κι άλλο «μπαμ» από την Πόλη , με Σκρτελ ο Ολυμπιακός

Οι Τούρκοι επιμένουν πως οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει την υπόθεση του Μάρτιν Σκρτελ και βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του.

«Κυνηγάει» κι άλλο «μπαμ» από την Πόλη , με Σκρτελ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά δεν είναι ο μοναδικός που θα αφήσει την Πόλη για τον Πειραιά. Οι Τούρκοι επιμένουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν γκαζώσει τις τελευταίες ημέρες για να κάνουν δικό τους και τον Μάρτιν Σκρτελ.

Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε και το όνομα του έχει πέσει στο τραπέζι. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δει με πολύ θετικό μάτι την απόκτηση του από την ομάδα του Πειραιά και η εισήγηση του είναι θετική.

Έχει το "πακέτο" που θέλει ο 49χρονος προπονητής για τον κεντρικό αμυντικό που θα πλαισιώσει τον Ρούμπεν Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας. Τη σεζόν που ολοκληρώνεται ο Μάρτιν Σκρτελ έχει κάνει 40 συμμετοχές με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε. Έχει μία πολύ γεμάτη σεζόν δείγμα του ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σημαντικό ρόλο στην ομάδα της Πόλης.

«Μάχη» Ολυμπιακού για Σκρτελ, πρώτο «όχι» στην Πάρμα!

Ο 34χρονος αμυντικός με τεράστια εμπειρία σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι ο παίκτης που μπορεί να καθοδηγήσει την άμυνα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Ο Σλοβάκος στη Φενέρ είχε ένα συμβόλαιο ύψους 2 εκατ. ευρώ, όμως, στο λιμάνι μπορούν θα βρουν τη χρυσή τομή στο οικονομικό σκέλος.

Στην Τουρκία, μάλιστα εδώ και λίγη ώρα τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρτιν Σκρτελ. Εκείνο που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως ο κόσμος της Φενέρ δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Σλοβάκου κεντρικού αμυντικού, καθώς θεωρεί ότι πρόσφερε πολλά στον σύλλογο.

Μαρινάκης στα Καμίνια: «Φέρνουμε παιχταράδες, ανακοινώσεις από Δευτέρα»