«Μάχη» Ολυμπιακού για Σκρτελ, πρώτο «όχι» στην Πάρμα!

Ο 34χρονος Σλοβάκος στόπερ που μένει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, απάντησε αρνητικά στην πρώτη προσφορά των Ιταλών και οι Τούρκοι εκτιμούν ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να ακολουθήσει τον Βαλμπουενά στον Πειραιά.

«Μάχη» Ολυμπιακού για Σκρτελ, πρώτο «όχι» στην Πάρμα!

Οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό τρέχουν με… κινηματογραφική ταχύτητα. Μετά την απόκτηση των Μπρούνο και Σεμέδο, ήρθε η επιβεβαίωση μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξης του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Βαλμπουενά και από βδομάδα θα «τρέξει» και η υπόθεση του στόπερ που θα πλαισιώσει τον Σεμέδο στην άμυνα που θέλει να φτιάξει ο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου.

Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά θα παρακολουθήσει την Κυριακή τις εκλογές στον Πειραιά

Ο Μάρτιν Σκρτελ δεν τα βρήκε με τη Φενέρμπαχτσε για ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη μία σεζόν και ο δρόμος για τον Ολυμπιακό είναι πλέον ορθάνοικτος για τα καλά.

Εδώ και μέρες βέβαια ο Σλοβάκος στόπερ είχε ενημερώσει ότι θέλει να αποχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη και οι «ερυθρόλευκοι» καραδοκούν.

Μεγάλος αντίπαλος των Πειραιωτών είναι η Πάρμα, η οποία μάλιστα έκανε ήδη την πρώτη της κίνηση για τον Σκρτελ, με τον 34χρονο αμυντικό να απαντάει αρνητικά.

Λέγεται ότι η Πάρμα θα επανέλθει και αυτό που μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά είναι ότι για την ώρα η ιταλική ομάδα είναι η μεγάλη ανταγωνίστρια του Ολυμπιακού στη διεκδίκηση του πρώην στόπερ της Λίβερπουλ.