Τι ισχύει με Καρίγιο και Ολυμπιακό

Ο Αργεντινός επιθετικός της Λεγανές έρχεται ξανά στο προσκήνιο για τους Πειραιά με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην είναι αρνητικός για τον ποδοσφαιριστή.

Τι ισχύει με Καρίγιο και Ολυμπιακό

Πολύ ζωηρά κινείται ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι και «τρέχει» για να κλείσει βασικές του εκκρεμότητες. Οι Πειραιώτες σύμφωνα και με όσα μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα τα έχουν βρει με τον Ματιέ Βαλμπουενά για συμβόλαιο ενός έτους.

Εκτός από στόπερ οι Πειραιώτες «καίγονται» και για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν επιθετικό που θα έχει το εύκολο γκολ και θεωρούν πως θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην επιλογή τους. Ο Μαρτινς θα τον έχει περάσει από κόσκινο τον παίκτη που θα έρθει για την επίθεση. Πρέπει να είναι μία επιλογή για την οποία θα είναι σίγουρος ο κόουτς και δεν έχει περιθώρια λάθους.

Ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού είναι ο Γκουίδο Καρίγιο. Όπως έχει γράψει ξανά το «ΦΩΣ» ο Αργεντινός βρίσκεται στη λίστα της ομάδας του Πειραιά, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Τη δουλεύουν την υπόθεση, αλλά γνωρίζουν πως θέλει υπομονή και χρόνο. Ο Καρίγιο αγωνίστηκε στη Λεγανές του Σιόβα με την οποία έκανε 31 συμμετοχές με 6 γκολ. Η σεζόν που έκανε δεν ήταν και πολύ καλή, αλλά ο ίδιος σύμφωνα και με ισπανικά Μέσα είναι ικανοποιημένος με την παραμονή του στη Μαδρίτη.

Στη Λεγανές έπαιξε ως δανεικός από τη Σαουθάμπτον στην οποία θα κληθεί να επιστρέψει, αφού ολοκληρώνεται ο δανεισμός του. Ο Καρίγιο, πάντως, στη Λεγανές είχε ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο το οποίο έφτανε στα 2 εκατ. ευρώ και ένα τέτοιο αναζητεί και τώρα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τον παίκτη μόνο δανεικό, αφού από την Αγγλία προκύπτει ότι οι «Άγιοι» δεν έχουν σκοπό να τον κρατήσουν στην ομάδα τους. Για τον Γκουίδο Καρίγιο έχει θετική άποψη ο Πέδρο Μαρτίνς, όμως, γνωρίζει τις δυσκολίες.