Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός πρωτοπορεί με τα εισιτήρια διαρκείας (pic)

Πως μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή πόσες κάρτες διαρκείας έχουν πωληθεί και πόσοι οπαδοί έχουν γίνει μέλη στον Ερασιτέχνη.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός πρωτοπορεί με τα εισιτήρια διαρκείας (pic)

Από το πρωί της Τρίτης (7/5) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ήδη ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε αρκετά ζεστός να κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη νέα σεζόν.

Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι πολύ σημαντική, αφού εκτός από τη μόνιμη θέση στο φαληρικό γήπεδο δίνει ανάσα στον Ερασιτέχνη. Τα τελευταία χρόνια τα τμήματα των Πειραιωτών έχουν κατακτήσει αρκετούς τίτλους εντός συνόρων, ενώ έχουν πανηγυρίσει και ευρωπαϊκά τρόπαια.

Με το εισιτήριο διαρκείας ο οπαδός του Ολυμπιακού βοηθάει σημαντικά τον Ερασιτέχνη και τα τμήματα του, τα οποία πρωταγωνιστούν και κρατούν ψηλά την ερυθρόλευκη σημαία.

Έτσι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός προχώρησε σε μία πρωτοποριακή κίνηση, αφού πλέον ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να δει πόσες κάρτες διαρκείας έχουν πωληθεί και πόσοι οπαδοί έχουν γίνει μέλη ενισχύοντας οικονομικά τα τμήματα του συλλόγου. Στην επίσημη ιστοσελίδα, στο olympiacossfp.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε πόσα εισιτήρια διαρκείας έχουν φύγει και συγκεκριμένα πόσοι ενίσχυσαν τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία πως εμφανίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας.