Μόνο στην Αγγλία ο Ομάρ, αν φύγει από τον Ολυμπιακό...

Εφόσον αποχωρήσει από το Λιμάνι, ο Νορβηγός μπακ θα επιχειρήσει να ξαναδοκιμάσει την τύχη του στην Premier League. Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει τίποτα για τον Ελαμπντελαουί παρά μόνο οι βολιδοσκοπήσεις των Σαουθάμπτον και Λέστερ.

Μόνο στην Αγγλία ο Ομάρ, αν φύγει από τον Ολυμπιακό...

Η πρόθεση του Ολυμπιακού δεν είναι να χαλάσει όλη την άμυνά του ενόψει της νέας σεζόν. Ναι μεν για τους Σισέ και Κούτρη αναμένονται προτάσεις που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ικανοποιήσουν και τους ίδιους, αλλά και τον σύλλογο, ωστόσο, σε περίπτωση που πωληθούν οι δυο τους, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να μην χάσουν και τον Ελαμπντελαουί.

Βέβαια, σε μία μεταγραφική περίοδο όλα είναι ανοικτά και κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να ξημερώσει. Άλλωστε, ο Ομάρ με τη σεζόν που έχει κάνει, είναι λογικό να έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω του.

Για την ακρίβεια, όλες οι πληροφορίες που προκύπτουν από την Αγγλία ότι η Σαουθάμπτον και η Λέστερ ψάχνονται για δεξιό μπακ και ο Νορβηγός είναι ψηλά στη λίστα τους, δεν είναι παραμύθια. Πράγματι, οι δύο συγκεκριμένοι αγγλικοί σύλλογοι έχουν κάνει μία βολοδισκόπηση για τον Ομάρ.

Έως εκεί όμως… Δεν έχει έρθει τίποτα για τον Ελαμπντελαουί. Δεν έχει καταφθάσει κάποια πρόταση που να σημάνει «συναγερμός» στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Προφανώς και παίζει ρόλο το γεγονός ότι ακόμη «τρέχει» η Premier League και βρισκόμαστε αρχές Μαΐου. Υπάρχει δηλαδή πολύς δρόμος ακόμη μπροστά.

Προς το παρόν πάντως, δεν έχει έρθει καμία προσφορά για τον Νορβηγό μπακ. Από εκεί και πέρα, επειδή ο μάνατζέρ του δραστηριοποιείται αρκετά στην Αγγλία και επειδή ο Ομάρ έχει ψηλά σε εκτίμηση την Premier League, αβίαστα βγαίνουν κάποια συμπεράσματα ότι αν και εφόσον φτάσει η στιγμή να φύγει από τον Ολυμπιακό, το πιθανότερο είναι να συμβεί για ομάδα από το Νησί και όχι για κάποια άλλη χώρα.

Άλλωστε, και το ενδιαφέρον που έχει προκύψει τους τελευταίους μήνες, είναι από την Αγγλία και όχι από κάποιο άλλο πρωτάθλημα…