Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο ξανά ο Ματιέ!

Η περίπτωση του πολύπειρου Γάλλου στόπερ φαίνεται πως «αρέσει» στον Πειραιά ενόψει της νέας σεζόν.

Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο ξανά ο Ματιέ!

Η αναζήτηση ενός ικανού κι έμπειρου κεντρικού αμυντικού ενόψει της καινούργιας περιόδου είναι δεδομένη στον Πειραιά και μία εκ των περιπτώσεων που εξετάζονται αφορά στον Ζερεμί Ματιέ.

Ο πολύπειρος Γάλλος στόπερ είχε απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν τον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν επανέρχεται στο προσκήνιο σε σχέση με τους «ερυθρόλευκους».

Ο 35χρονος μπακ φέρεται να έχει προταθεί και να εξετάζεται σοβαρά από τον Ολυμπιακό, ενώ για την περίπτωσή του Γάλλου άσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει προκύψει ενδιαφέρον και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως η Μονακό, η Μπορντό, η Τουλούζ και η Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα.

Φέτος ο Ματιέ έχει αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια (2.411 λεπτά) με τη φανέλα της ομάδας της Λισαβόνας, έχοντας σημειώσει 3 γκολ, ενώ θα είχε παίξει ακόμη περισσότερο αν δεν είχε ταλαιπωρηθεί από δύο τραυματισμούς τον Αύγουστο και τον Ιανουάριο.

Ο Γάλλος μπακ είχε απασχολήσει ξανά τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2017, όταν είχε μείνει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο στο Λιμάνι τότε είχε έρθει ο Γιάγκος Βούκοβιτς ύστερα από επιθυμία του Μπέσνικ Χάσι...