Ελένη Παπάζογλου: «Μας τιμάει η πρωτοβουλία των βετεράνων του Ολυμπιακού»

Το φετινό Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός έγινε -μεταξύ άλλων- στη μνήμη και του θρυλικού Αριστείδη Παπάζογλου, με την κόρη του, Ελένη, να παραλαμβάνει το βραβείο προς τιμήν του.

Ελένη Παπάζογλου: «Μας τιμάει η πρωτοβουλία των βετεράνων του Ολυμπιακού»

Το σπουδαίο παιχνίδι βετεράνων Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός αναβίωσε φέτος ύστερα από απουσία επτά ετών και με την ευκαιρία της διεξαγωγής του οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής δεν ξέχασαν παλιές δόξες που τίμησαν τις φανέλες των δύο ομάδων.

Οι «ερυθρόλευκοι» βετεράνοι τίμησαν μεταξύ άλλων και τον τεράστιο Αριστείδη Παπάζογλου, ο οποίος παρότι «έφυγε» από τη ζωή μόλις στα 30 του χρόνια, εντούτοις πρόλαβε να γράψει σημαντική ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Την πλακέτα παρέλαβε η κόρη του, Ελένη Παπάζογλου, η οποία μιλώντας στο «ΦΩΣ» σχολίασε την πρωτοβουλία των παλαιμάχων να τιμήσουν τη μνήμη του πατέρα της, αλλά και για το Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός.

«Είναι πολύ σημαντική αυτή η πρωτοβουλία των παλαιμάχων για την οικογένειά μας, τέτοιοι ποδοσφαιριστές πέρασαν πολύ λίγοι από την Ελλάδα. Ήταν ένας άνθρωπος “έξω καρδιά”, αγαπούσε όλο τον κόσμο. Ήταν “το καλό παιδί” όπως έλεγαν όλοι τότε. Δυστυχώς ο Θεούλης μας τον πήρε γρήγορα», είπε αρχικά η κα Παπάζογλου και συνέχισε:

«Έχω την ατζέντα του, που φυσικά είναι κειμήλιο, στην οποία είχε γράψει “μη με ξεχάσετε και στον τάφο μου να φέρνετε λουλούδια”. Το ότι θυμούνται τον πατέρα μου -που έπαιξε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα στον Ολυμπιακό- μετά από 50 χρόνια είναι πολύ σημαντικό για την οικογένεια και μάς τιμάει πάρα πολύ».

Ειδικά για τα ματς Βραδυποριακού-Ταλαιπωριακού, η κα Παπάζογλου τόνισε: «Έχω παρακολουθήσει κι άλλα παιχνίδια Βραδυποριακού-Ταλαιπωριακού, είναι όμορφο να βλέπεις όλους αυτούς τους θρύλους του ποδοσφαίρου, οι οποίοι και τώρα παίζουν για τη φανέλα, όπως έκαναν και τότε!».