Γκολ και θέαμα στο Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός

Αναβίωσε το πιο ιστορικό παιχνίδι Βετεράνων στο γήπεδο Νίκαιας-Κορυδαλλού. Νίκη για τους Πειραιώτες, δύο γκολ ο Γκόγκιτς.

Γκολ και θέαμα στο Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός

Το πιο ιστορικό παιχνίδι Βετεράνων ποδοσφαιριστών αναβίωσε ξανά τη Μ. Τετάρτη το απόγευμα. Βραδυποριακός και Ταλαιπωριακός συναντήθηκαν ξανά στο γήπεδο, για 52η φορά. Παλαιότερα αυτή η αναμέτρηση διεξάγονταν το πρωί της Μ. Παρασκευής, αλλά τώρα το ματς έγινε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης.

Ήταν ένα ματς που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και πριν τη σέντρα έγιναν και τιμητικές βραβεύσεις. Πλήθος κόσμου και επισήμων βρέθηκαν στο γήπεδο Νίκαιας-Κορυδαλλού για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Βετεράνων του Ολυμπιακού με αυτούς της Προοδευτικής.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού τίμησαν τη μνήμη τεσσάρων θρυλικών μορφών της ιστορίας του συλλόγου. Συγκεκριμένα του Κώστα Πολυχρονίου, του Αντώνη Ποσειδώνα, του Αριστείδη Παπάζογλου και του Τάκη Συνετόπουλου. Απονεμήθηκαν οι κατάλληλες τιμητικές πλακέτες.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος γι’ ακόμα μία φορά οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα. Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν με 3-1 (20' Σιδηρόπουλος, 35' Τσαγκαβέλης, 55' Δασκαλάκης - 30' Γκόγκιτς με πέναλτι που κέρδισε ο Βαΐτσης), αλλά ο Ολυμπιακός γύρισε το ματς. Ο Γκόγκιτς μείωσε σε 3-2 στο 65', ο Σιδέρης έκανε το 3-3 στο 75' και το 4-3 στο 78', δίνοντας τη μεγάλη νίκη στους Βετεράνους του Ολυμπιακού! Ευχή όλων ήταν και είναι ο θεσμός αυτός να συνεχιστεί και να γίνεται κανονικά, κάθε χρόνο. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (Βραδυποριακός): Κελεσίδης, Βούζας, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Κτενάς, Δαμιανίδης, Μπονόβας, Καρασαββίδης, Σταυρόπουλος, Γκόγκιτς, Κοκολάκης. Στην αποστολή ήταν και οι Ασπρογέρακας, Βαΐτσης, Καλαμάρας, Ζαραδούκας, Γεωργουδάκης, Καλύβας, Καλύκας, Χρ. Καλτσάς, Μπαρμπαρής, Ρούσσος, Κωττάκης, Γλύκας, Βέλλιος, Πολίτης, Βασιλειάδης, Μαντάζης, Κ. Καλτσάς, Γαϊτανάρος, Παναούσης, Ασβεστάς. Κοντά στην ομάδα, όπως πάντα, οι Κρεούζος, Ρηγούτσος, Τουλγέρογλου, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Τζανετουλάκος, Γιούτσος, Γκαβέζος, Σταμάτης, Σορώτος, Κασελίμης, Λεβαντής.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ (Ταλαιπωριακός): Παχάτουρας, Νικολακάκος, Χατζηαθανασίου, Κασιδιάρης, Μανδρέκας, Σπετσαριάς, Αντωνάκος, Καλούδης, Χρ. Ξανθόπουλος, Νταβέλης, Βαφειάδης. Στην αποστολή ήταν ακόμα και οι Βογιατζής, Αταγιάν, Τσαγκαβέλης, Δασκαλάκης, Φουράκης, Λαμπαδάριος, Θεοδωρόπουλος, Γιδάκος, Θεολόγου, Δελακάς, Σιδηρόπουλος, Τσαβάρας, Κουμεντάκος, Λορέντζος, Μπάκουλης, Κολέμπας, Κουλουριώτης, Κιούρτος, Λαγός, Τσεβρετζής.