Ιβάν (Γραμμένος) κερνάει, (Βαγγέλης) Σαββίδης πίνει...

Διαβάζει κάποιος την είδηση ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και σκέφτεσαι: τι επίπεδο!

Ιβάν (Γραμμένος) κερνάει, (Βαγγέλης) Σαββίδης πίνει...

«Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σας εκφράζω τα θερμά μας συγχαρητήρια για την κατάκτηση από τον ΠΑΟΚ του τίτλου του Πρωταθλητής Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2018-19, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου.

Παρακαλώ όπως μεταβιβάσετε τα συγχαρητήρια της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και όλους όσοι συνεισέφεραν στην φετινή επιτυχία του ΠΑΟΚ» αναφέρει η επιστολή στον Ιβάν αλλά ξεπερνώ την συγκίνηση του Σαββίδη, αντιπαρέρχομαι των συναισθημάτων που ένιωσαν οι φίλοι του «δικεφάλου» από τα… ρίγη που τους προκάλεσε η επιστολή Γραμμένου και σχολιάζω το εξής:

Δεν είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό, ένας πρόεδρος Ομοσπονδίας που αναδείχθηκε στη συγκεκριμένη θέση με τη στήριξη με… χέρια, πόδια και ανένδοτο αγώνα, του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, να τα στέλνει γραπτώς τα συγχαρητήρια του σε αυτόν; Δεν είναι ειρωνεία, για τους υπόλοιπους η επιστολή Γραμμένου;

Ο ίδιος νιώθει καλά με τον εαυτό του; Τόσες φορές θα τον έχει ευχαριστήσει υποθέτω από τη μέρα που βγήκε πρόεδρος, δε τον κόβω για αχάριστο. Τι χρειαζόταν αυτή η επιστολή; Ας είχε την σφραγίδα της Ομοσπονδίας αντί να την υπογράφει ο ίδιος! Δεν θα χαλάσει το προξενιό, ούτε θα φύγει από τη θέση του ο πρόεδρος αν δεν το θελήσει ο μεγαλομέτοχος.

Ετσι κι αλλιώς, παραδοσιακά, όλοι οι πρόεδροι στην ΕΠΟ αναλώσιμοι ήταν, είναι και θα είναι. Οπότε είναι αστείο να παίζετε τέτοιο θέατρο, λες και ο φίλαθλος κόσμος δεν ξέρει, δεν βλέπει, δεν μαθαίνει. Σε λίγο θα στείλουν επιστολές συγχαρητηρίων στον Ιβαν και θα γίνεται μέγα θέμα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Ράσβαν Λουτσέσκου, ο Πουρλιοτόπουλος, ο μικρός Σαββίδης, ο Νταβιντιάν, η Γκοντσάρεβα, ο Τζόνι Καλημέρης, οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ και άλλοι.

Υ.Γ. Η σημαία του ΠΑΟΚ δίπλα στη σημαία του δήμου Θεσσαλονίκης έξω από το δημαρχείο της πόλης, πόσο καλή εντύπωση έκανε στους οπαδούς των άλλων ομάδων της συμπρωτεύουσας;