Χάνει τη σεζόν ο Μπογιατά που προτάθηκε στον Ολυμπιακό!

Ο Ντέντρικ Μπογιατά, σύμφωνα με την ενημέρωση της Σέλτικ, λόγω σοβαρού τραυματισμού δεν υπολογίζεται για τα εναπομείναντα ματς του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.

Χάνει τη σεζόν ο Μπογιατά που προτάθηκε στον Ολυμπιακό!

Να λοιπόν που τα πράγματα για τον Ντέντρικ Μπογιατά δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει και ίσως ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με την Ρέιντζερς, αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα ως προς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 28χρονος Βέλγος στόπερ χάνει το υπόλοιπο της σεζόν! Αυτή είναι η ενημέρωση που υπάρχει από την Σέλτικ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Σκωτία, η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται γύρω στις… 15 Ιουλίου! Μιλάμε δηλαδή για περίπου τρεις μήνες.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι σιγά-σιγά θα πρέπει να φεύγει από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ο Μπογιατά, ο οποίος είχε προταθεί ως ελεύθερος στους «ερυθρόλευκους» από τον μάνατζερ του Κάιπερς και μάλιστα τον «γλυκοκοίταζε» και ο Μπρένταν Ρότζερς για λογαριασμό της Λέστερ.

Η Σέλτικ τώρα θα επιχειρήσει να του ανανεώσει το συμβόλαιο για να του δείξει ότι στέκεται στο πλευρό του. Από εκεί και πέρα, αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι πρότινος δεν ήθελε να μείνει στην Γλασκώβη.