Πως αντιμετώπιζαν οι θρυλικοί παίκτες του Ολυμπιακού τις ήττες

Η διαφορά νοοτροπίας των παλαιμάχων του Ολυμπιακού με τους σημερινούς σταρ του κλαμπ

Πως αντιμετώπιζαν οι θρυλικοί παίκτες του Ολυμπιακού τις ήττες

Οι παίκτες του Ολυμπιακού τις παλιές καλές εποχές, μάτωναν για τη νίκη κι όταν έχαναν αντιμετώπιζαν το γεγονός σαν οπαδοί, στεναχωριόταν και δεν έβγαιναν αππο τα σπίτια τους για πολλές μέρες. Προπόνηση-σπίτι ήταν το πρόγραμμα τους.

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία. Στα αποδυτήρια μετά από ήττα σε βαρύ τερέν. Αριστείδης Παπάζογλου (ήρωας νεκρός στα 29 του), Αγανιάν, Γιούτσος. Πάλεψαν, μάτωσαν σε λασπωμένο τερέν και αποκαμωμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν στα αποδυτήρια ότι έχασαν.

Κάντε σύγκριση τη σημερινή εποχή, όπου οι ποδοσφαιριστές δεν είναι δεμένοι με την ομάδα, αλλάζουν κάθε καλοκαίρι κλαμπ, δεν ενοχλούνται μετά από ήττες, ενώ οι ξένοι τις περισσότερες φορές δεν καταλαβαίνουν τη σπουδαιότητα των ματς.

Μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΚ, τον αποκλεισμό από τη Ντιναμό και τον αποκλεισμό από τη Λαμία, απλά βγήκε ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και ζήτησε συγγνώμη. Και στο επόμενο ματς είχαν σχεδόν την ίδια νοοτροπία, κάτι που ενοχλεί τον κόσμο που αψηφά την κρίση και τους στηρίζει από το υστέρημα του.

Οι συγκρίσεις των εποχών είναι αποκαρδιωτικές...