Η επιστημονική ημερίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Τραυματισμοί οπίσθιων μηριαίων μυών: Από τα επιστημονικά ευρήματα στην κλινική πρακτική» διοργανώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η επιστημονική ημερίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ
Eurokinissi

«Δεν μπορούσα ούτε να φανταστώ ότι θα υπήρχε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή»... Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής της ημερίδας, κ. Παντελής Νικολάου, κήρυξε την έναρξη των εργασιών, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Τον λόγο εκ μέρους των συνέδρων πήρε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος επεσήμανε: «Το συμπέρασμά μου όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι όταν προπονητής, ποδοσφαιριστής και γιατρός λειτουργούν επαγγελματικά, τότε όλοι μαζί νικούν! Ο γιατρός δεν είναι μάγος αλλά είναι εκείνος που κρατάει τα πάντα υπό έλεγχο. Για τον ποδοσφαιριστή ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η επαγγελματική στάση αφορά τα πάντα: τη διατροφή, την ξεκούραση, την αποκατάσταση, την προπόνηση. Στο τέλος θα ήθελα να πω ποσό ικανοποιημένος είμαι που εργάζομαι με επαγγελματίες και έχω ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισα στο παρελθόν. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας».

Η ημερίδα, που θα συνεχιστεί ως τις 20.00 στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, θα έχει συνολικά 18 ομιλητές όλων των επιστημονικών ειδικοτήτων, με εκπροσώπηση δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών club (Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη) και με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 συνέδρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ