Ολυμπιακός: Η Ντόρτμουντ έρχεται για Καμαρά

Η Ντόρτμουντ είχε σκοπό να «εμφανιστεί» και την Κυριακή (23/12) στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ στο «Καραϊσκάκη», αλλά η αναβολή της αγωνιστικής άλλαξε τα σχέδια της γερμανικής ομάδας.

Ολυμπιακός: Η Ντόρτμουντ έρχεται για Καμαρά

Η ομάδα που παρακολουθεί πιο στενά από κάθε άλλον την πορεία το Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό, δεν είναι άλλο από την Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί είχαν έρθει στη χώρα μας τελευταία φορά στο παιχνίδι με την Μίλαν, ενώ νωρίτερα ο Αφρικανός χαφ είχε αναγκάσει την Ντόρτμουντ να κάνει το ταξίδι και στο Λουξεμβούργο, για να τον δει από κοντά στο ματς με την Ντουντελάνζ.

Σε γενικές γραμμές, η γερμανική ομάδα έχει αποφασίσει να τον παρακολουθεί από κοντά το τελευταίο δίμηνο. Σε κάθε ευκαιρία κλείνει μία θέση στα επίσημα του Καραϊσκάκη ή άλλου γηπέδου όπου αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, για να «τσεκάρει» ξανά και ξανά τον Μαντί Καμαρά, έναν ποδοσφαιριστή που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων.

Ο Καμαρά από την πλευρά του είναι «γοητευμένος» με όλα αυτά που ακούγονται γύρω από το όνομά του, ωστόσο, δεν έχει δείξει την παραμικρή πρόθεση προς τον Ολυμπιακό να αποχωρήσει από το λιμάνι, είτε τώρα τον Γενάρη, είτε το καλοκαίρι.

Θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τον Σισέ, ο οποίος πέρσι τέτοια εποχή έλεγε ότι ήθελε να κάνει μίνιμουμ δύο χρονιές στον Ολυμπιακό και μετά… βλέπουμε.

Είναι δεδομένο ότι ο Καμαρά θα φέρει προτάσεις στους «ερυθρόλευκους». Μπορεί μία εξ αυτών να προέρχεται από την Ντόρτμουντ, γιατί πράγματι οι Βεστφαλοί δεν τον έχουν αφήσει σε… ησυχία.

Το γεγονός μάλιστα ότι είχε σκοπό να στείλει «κατάσκοπο» την Κυριακή (23/12) και στο ματς με την ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη, λέει πολλά. Η αναβολή της 15ης αγωνιστικής όμως της χάλασε τα σχέδια. Από το 2019 πλέον θα τον "κατασκοπεύσει" ξανά...