Αφεντικό στο Βύρωνα ο Αθηναϊκός (2-1)

Ο Αθηναϊκός απέδειξε ότι είναι το .. αφεντικό στο Βύρωνα, καθώς νίκησε την συμπολίτισσά του Δόξα με 2-1.

Αφεντικό στο Βύρωνα ο Αθηναϊκός (2-1)

Το ματς είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, καθώς δεν έλειψαν η ένταση, η δύναμη και το πάθος. Οι «λόρδοι» με την επιτυχία τους αυτή, παρέμειναν στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου της Α’ κατηγοριάς, τρεις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕ Κηφισιάς.

Στο 25’ ο Κυριακάκης έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά στο 28’ ο Μαστρογιάννης με πέναλτι έφερε το ματς στα … ίσια (1-1). Στο 40’ ο Αθηναϊκός κέρδισε με την σειρά του πέναλτι σε ανατροπή του Βελλή και το εκτέλεσε ο Τσοχαντάρης για να αποκρούσει ασταθώς ο Μπονατάκης και ο ίδιος παίκτης στην επιστροφή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το τελικό 1-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Σφακιανάκης, Καρατζίκας και Λιαμπότης. .

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Μπονατάκης, Β. Αγγελακόπουλος, Σαλίου (71’ Χατζηπέτρος), Λιάπας, Κίλιας, Μαστρογιάννης, Γιαννόπουλος (80’ Ζαφειράκης), Συρίγος, Μανάρας (67’ Μάγκας), Χούντσι (55’ Τσαουρδάς), Ντουντίγια.

ΑΘΗΝΑΪΚΌΣ: Δωριάδης, Βασιλείου (46’ Χαλβατζής), Ζάχος, Πετρόπουλος, Μοροσάνου (74’ Κορδογιάννης), Τσώνης, Κώτσι (82’ Αθανασιάδης), Βελλής (60’ Σταθακόπουλος), Τσοχαντάρης, Κυριακάκης, Πετριτάι.