Μεταγραφή για τον Ολυμπιακό: Aνακοινώθηκε ο Μασούρας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του μεσοεπιθετικού του Πανιωνίου, Γιώργου Μασούρα. Θα ενταχθεί στην ομάδα τον Ιανουάριο. 

Μεταγραφή για τον Ολυμπιακό: Aνακοινώθηκε ο Μασούρας

Όπως σας έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός σκανάρει την ελληνική αγορά, αφού οποισδήποτε καλός ποδοσφαιριστής έχει θέση στην ομάδα του Πειραιά. Ειδικά τους Έλληνες παίκτες οι "ερυθρόλευκοι" τους θέλουν στο ρόστερ τους με μοναδικό στόχο να ενισχύουν κι άλλο το ελληνικό στοιχείο.

Τον Γιώργο Μασούρα του Πανιωνίου τον έχει παρακολουθήσει το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας του Πειραιά σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του. Οι Πειραιώτες όπως είχατε ενημερωθεί και από το "ΦΩΣ" είχαν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο και τον παίκτη για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής. Ο Μασούρας μέχρι στιγμής είναι εκ των πρωταγωνιστών του Πανιωνίου και έχει σημειώσει 4 γκολ στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο.

Θυμίζουμε πως στα τελευταία ματς της Εθνικής ομάδας είχε κληθεί από τον Άγγελο Αναστασιάδη και θεωρείται ένας από τους πλέον εξελίξιμους παίκτες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μασούρα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας τον Ιανουάριο.