Κουτσογούλας: «Οι στόχοι είναι ψηλοί, δεν θα πιστέψω ποτέ τι φοράω στον λαιμό μου»

Ο Θανάσης Κουτσογούλας μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό νικώντας στον τελικό του Youth League τη Μίλαν.

Κουτσογούλας: «Οι στόχοι είναι ψηλοί, δεν θα πιστέψω ποτέ τι φοράω στον λαιμό μου»

Ο Ολυμπιακός έγραψε Ιστορία στη Νιόν κατακτώντας το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο. Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά, Θανάσης Κουτσογούλας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως δεν θα το πιστέψει ποτέ αυτό που έχει πετύχει η ομάδα.

Αναλυτικά ο Θανάσης Κουτσογούλας μίλησε:

Για το πώς αισθάνεται: Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που νιώθω. Λέγαμε στην αρχή να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν θα συνηθίσω ποτέ ότι φοράω αυτό το μετάλλιο στον λαιμό.

Για το παιχνίδι: Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το ματς. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να εμπιστευτούμε το πλάνο.

Για το γκολ του Μπακούλα: Ήταν πολύ ωραίο γκολ. Πολλά συγχαρητήρια στον Μπάκουλα που δεν μας έχει συνηθίσει να βάζει γκολ.

Για τη δουλειά που γίνεται: Οι στόχοι είναι πολύ ψηλοί. Θέλει πολύ δουλειά για να το καταφέρουμε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες στην ηλικία μας. Αν συνεχίσουν να δουλεύουν όλες οι ομάδες όπως εμείς θα πετύχουν όλοι ωραία πράγματα.