Youth League: Με τη Ναντ στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός

Η Ναντ θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Final 4 του Youth League στις 19/4 στη Νιόν. 

Youth League: Με τη Ναντ στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός

Λίγη ώρα μετά τη μεγάλη πρόκρισή της στο Μόναχο επί της Μπάγερν, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έμαθε την αντίπαλό της στον ημιτελικό του Final 4 του Youth League που θα γίνει στις 19/4 στη Νιόν της Ελβετίας. Κι αυτή θα είναι η Ναντ που νίκησε με δραματικό τρόπο 5-4 στα πέναλτι την Κοπεγχάγη με ήρωα τον γκολκίπερ της.

Στην κανονική διάρκεια ο αγώνας στο «Μποζουάρ» έληξε ισόπαλος 3-3. Η Ναντ προηγήθηκε στο 12' με τον Ασουμανί, αλλά η Κοπεγχάγη ισοφάρισε με τον Χόιλουντ στο 18' με πέναλτι και έβαλε άλλα δύο γκολ με τους Νέμεθ στο 31' και Τσιάχα στο 33'.

Όμως στο 35' οι Δανοί έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Όλσον, με συνέπεια η Ναντ να φτάσει στην ισοφάριση με τέρματα των Μαφουμπί στο 54΄και Λερού στο 64'.

Το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι και εκεί. Ο γκολκίπερ της Κοπεγχάγης Μπουρ απέκρουσε το τρίτο πέναλτι της Ναντ από τον Μονγκό, ο Μαμπόν της Ναντ έπιασε το τέταρτο πέναλτι της Κοπεγχάγης (Μπιρχ), ο Μπουρ απέκρουσε το έκτο από τον Ενζιτά και απάντησε ο Μαμπόν με απόκρουση στην εκτέλεση του Γκλίντβαντ, αλλά και στο έβδομο του Χάλγκαρσντ για να δώσει την πρόκριση στη Ναντ.

Ο Ολυμπιακός έχει αποκλείσει ήδη μία άλλη γαλλική ομάδα, τη Λανς.

Το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης θα αναδειχθεί την Τετάρτη (13/3) από τις αναμετρήσεις Μάιντς - Πόρτο και Μίλαν - Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τελικός θα γίνει στη Νιόν στις 22 Απριλίου.