Ολυμπιακός: ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 43 ετών από την τραγωδία της Θύρας 7. Όλος ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη μνήμη των 21 αδικοχαμένων της 8ης Φεβρουαρίου 1981. 

Ολυμπιακός: ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Για πάντα στις καρδιές και στη μνήμη. Αυτό το μήνυμα έστειλαν και φέτος με την παρουσία τους στο μνημόσυνο για τη μεγαλύτερη αθλητική τραγωδία οι άνθρωποι και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Για τους 21 αδικοχαμένους της 8ης Φεβρουαρίου του 1981 στα σκαλοπάτια της Θύρας 7, όταν ο ενθουσιασμός τους για τη μεγάλη νίκη της ομάδας τους επί της ΑΕΚ ήταν η δική τους τελευταία ανάμνηση πριν από το τραγικό τέλος τους.

Στο Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκε όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού, η ΠΑΕ με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη, η ΚΑΕ με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ο Ερασιτέχνης με τον Μιχάλη Κουντούρη, οι Βετεράνοι, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, αθλητές και στελέχη απ' όλα τα τμήματα για να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη των θυμάτων και να φωνάξουν για μία ακόμη χρονιά «Αδέρφια ζείτε». Όσα χρόνια κι αν περάσουν, στα 43 φτάσαμε φέτος, ΠΟΤΕ δεν θα ξεχαστούν. Από γενιά σε γενιά. Κι αυτό ανέφερε πάνω απ'όλα η Λόλα Νταϊφά, όπως κάθε χρόνο από εκείνη την αποφράδα μέρα δίπλα στους συγγενείς των θυμάτων.

Κατά την αποχώρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας το συγκεντρωμένο πλήθος φώναζε μόνο ένα σύνθημα, μια λέξη: «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»!

Στεφάνια κατέθεσαν άπαντες από την πλευρά των τμημάτων του Ολυμπιακού, όπως κάθε χρόνο η ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και η ΕΠΟ.