Ολυμπιακός Κ19: Έτοιμοι οι Νέοι για την πρόκριση στην έδρα της Λέτσε

Στις 21:30 οι Νέοι του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν στην έδρα της Λέτσε για το UEFA Youth League.

Ολυμπιακός Κ19: Έτοιμοι οι Νέοι για την πρόκριση στην έδρα της Λέτσε

Από τα ξημερώματα της Τρίτης (24/10) η αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ιταλία, προκειμένου να αγωνιστεί στην έδρα της Λέτσε για το UEFA Youth League.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει στην έδρα τους με 3-1 και πλέον καλούνται να υπερασπιστούν τη νίκη τους, έτσι ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σε περίπτωση πρόκρισης η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ακαδημία Πούσκας – Καμπάλα, με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να έχει έρθει 1-1.

Παρά το θετικό αποτέλεσμα στο Ρέντη οι Πειραιώτες θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στη Λέτσε, η οποία θα διοργανώσει τον αγώνα στο γήπεδο της πρώτης ομάδας. Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος είχε τονίσει μετά τη νίκη των παικτών του πως η ρεβάνς χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση.

Εάν οι Πειραιώτες μείνουν πιστοί στο πλάνο του Έλληνα προπονητή, τότε θα «κλειδώσουν» την πρόκριση στη γειτονική χώρα και θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι με «σύμμαχο» τη σωστή νοοτροπία και το σοβαρό πρόσωπο που δείχνουν στους αγώνες. Μην ξεχνάμε πως οι πρωταθλητές παραμένουν αήττητοι στην κορυφή του φετινού πρωταθλήματος και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού στην Ιταλία απαρτίζουν: Σίνα, Κουράκλης, Έξαρχος, Κ. Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τανούλης, Κουτσογούλας, Πρεκατές, Πνευμονίδης, Λιατσικούρας, Δρόσος, Κουτσίδης, Χ. Κωστούλας, Πλειώνης, Δάμα, Αλαφάκης, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Παναγάκος, Λίγδας, Σταυρόπουλος.