Βρούτσης: «Να είναι έτοιμο το Καυτανζόγλειο το α' εξάμηνο του 2024»

Τι είπε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, για το θέμα του Καυτανζογλείου Σταδίου. 

Βρούτσης: «Να είναι έτοιμο το Καυτανζόγλειο το α' εξάμηνο του 2024»

Για προβλήματα και προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίζει το Καυτανζόγλειο Στάδιο έκανε λόγο ο Γιάννης Βρούτσης στη Βουλή, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή, που αναφέρει ότι το στάδιο δεν έχει πια άδεια για την πραγματοποίηση αγώνων.

«Αυτό συμβαίνει λόγω της υπουργικής απόφασης που υπέγραψα στις 31 Αυγούστου» εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού.

«Δεν υπάρχει ούτε ένας φίλαθλος ή προπονητής ή αθλούμενος που να λέει ότι δεν ήταν στη σωστή κατεύθυνση η απόφαση αυτή. Σε σύντομο χρονικό διάστημα όλοι θα πάρουν τις απαραίτητες άδειες της λειτουργίας τους» σημείωσε ο κ. Βρούτσης.

Όπως επισήμανε, δυο είναι τα προβλήματα στο στάδιο, πρώτον το πρόβλημα για άδεια πυρασφάλειας όπως και αυτό με τα θέματα ηλεκτρομηχανικών εγκαταστάσεων. Η διοίκηση του σταδίου έχει κάνει ήδη τις απαραίτητες μελέτες και για τα δύο ζητήματα. Στόχος είναι το πρώτο εξάμηνο του 2024 να έχουν και τα δύο θέματα ικανοποιηθεί.

«Συνολικά 13.5 εκατ. ευρώ ετησίως θα δώσει το υπουργείο για μεταβιβάσεις για ανάπτυξη υποδομών, ενώ 1 εκατ. ευρώ κατατίθεται αμέσως στο Καυτανζόγλειο. Το ποσό που απαιτείται σύμφωνα με διοίκηση δεν ξεπερνά τις 700.000 ευρώ. Πάνω από όλα η ασφάλεια» τόνισε ο Γιάννης Βρούτσης.