Πρόεδρος Καυτανζόγλειου: «Χρειάζεται 1 εκατ. ευρώ για να λειτουργήσει»

Ο πρόεδρος του Καυτανζόγλειου Σταδίου δήλωσε πως χρειάζεται 1 εκατ. ευρώ για να λειτουργήσει ξανά το γήπεδο.

Πρόεδρος Καυτανζόγλειου: «Χρειάζεται 1 εκατ. ευρώ για να λειτουργήσει»

Ο πρόεδρος του Καυτανζόγλειου Σταδίου, Ιωάννης Σωσσίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis FM για την κατάσταση του γηπέδου και τόνισε πως χρειάζεται ένα εκατ. ευρώ για να γίνει ξανά λειτουργικό.

«Βάζοντας τα πράγματα σε μία σειρά, υπάρχουν πράγματα που ισχύουν και άλλα που όχι. Το γήπεδο έχει τέσσερις άδειες λειτουργίας, με άδεια τόσο για το γήπεδο, όσο και για το βοηθητικό με 800 θεατές, για το γήπεδο των ρίψεων, υπάρχει άδεια για τους κλειστούς χώρους εκγύμνασης και έχει και προσωρινή άδεια για το παλιό στάδιο που είναι το κυρίως στάδιο, χωρίς την παρουσία θεατών. Οι εγκαταστάσεις του γηπέδου είναι σύγχρονες», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχει άδεια προσωρινής λειτουργία χωρίς θεατές για έναν χρόνο, το γήπεδο επανελέγχεται μία φορά τον χρόνο όπως συμβαίνει με όλα τα στάδια», τόνισε και ολοκληρώνοντας είπε:

«Έχουμε την κατάντια αυτή να μπαίνει το νερό από τις κερκίδες στους εσωτερικούς χώρους και υπάρχουν δύο μελέτες που τρέχουν και αναμένεται να ολοκληρωθούν στο επόμενο δίμηνο. Το στάδιο ανήκει στη ΓΓΑ και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Αθλητισμού, η χρηματοδότηση εκ του αποτελέσματος καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είναι επαρκής. Για να λειτουργήσει κανονικά το γήπεδο, δεν έχει μεγάλο κόστος είναι ένα εκατομμύριο, παίρνουμε επιχορήγηση 700.000 και τα 600.000 πάνε στη μισθοδοσία».