Ολυμπιακός: Με τον Αστέρα γλίτωσε, με τη Μίλαν τιμωρήθηκε

Ότι συνέβη με τους Αρκάδες και δεν έχασε συνέβη και στο ίδιο σημείο με τους "ροσονέρι", αλλά τώρα την… πάτησε.

Ολυμπιακός: Με τον Αστέρα γλίτωσε, με τη Μίλαν τιμωρήθηκε

Αν δει κάποιος το ματς του Ολυμπιακού με τη Μίλαν μέχρι το 70' θα καταλήξει στην άποψη ότι η ομάδα του Πειραιά έκανε το πιο ξεκούραστο διπλό της στην Ευρώπη. Από εκείνο το σημείο και μετά, όμως, οι Πειραιώτες ήταν σαν έφυγαν από το γήπεδο. Τα φώτα έσβησαν και δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει διαβάσει τέλεια το παιχνίδι, έχει στήσει άψογα την ομάδα, όμως την πάτησε όπως πήγε να την πατήσει με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γ. Καραϊσκάκης". Τότε το παιχνίδι είχε φτάσει στο 67' και στην τελική γραμμή βρισκόταν ο Γκιγιέρμε. Σε εκείνο το σημείο ετοιμαζόταν να κάνει την πρώτη του αλλαγή ο Πορτογάλος, αλλά το 1-1 από τον Τόνσο του άλλαξε τα σχέδια.

Τώρα μέχρι το 70' δεν είχε αλλάξει κάτι στο ματς και ο Κουτρόνε ισοφάρισε. Ο Ολυμπιακός δεν πρόλαβε να αντιδράσει για να σώσει έστω τον βαθμό. Φυσικά και δεν μπαίνει στη ζυγαριά η Μίλαν με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι "ροσονέρι" και στο "σπίτι" τους έπαιζαν και την εμπειρία είχαν να βάλουν τον αντίπαλο στα σχοινιά και να του κάνουν τη ζημιά.

Στεκόμαστε όμως στο γεγονός πως είναι δύο ματς με τα ίδια συμπτώματα και μάλιστα με διαφορετικές ενδεκάδες. Στο ίδιο ακριβώς χρονικά σημείο ο Ολυμπιακός δέχεται το γκολ, ενώ ο Μαρτίνς εκείνη τη στιγμή ετοιμάζεται να αλλάξει κάτι. Προφανώς και είναι κάτι που θέλει να το δει ο Πορτογάλος ενόψει της συνέχειας.