Oι Νέοι 2-0 την Κύπρο σε φιλικό στην Άρτα

Η Ελλάδα κέρδισε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας την Κύπρο με 2-0 και ετοιμάζεται για το επαναληπτικό παιχνίδι στις 27/9 στο γήπεδο Κρανούλας Iωαννίνων.

Oι Νέοι 2-0 την Κύπρο σε φιλικό στην Άρτα

Στον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας για την προκριματική φάση του EURO 2019, που παράλληλα αποτέλεσε και ντεμπούτο του Νίκου Κεχαγιά στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, οι Νέοι νίκησαν στην Άρτα με 2-0 το αντίστοιχο συγκρότημα της Κύπρου.

Και τα δύο γκολ της «γαλανόλευκης» ομάδας σημειώθηκαν με ισάριθμες κεφαλιές, του Παυλίδη στο 43ο λεπτό ύστερα από σέντρα του Σουρλή και του Καραμπέρη στο 52ο, μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε με κοντινή πάσα και σέντρα του Τσάβου. Ο δεύτερος φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο Κρανούλας Ιωαννίνων.

Η Εθνική αγωνίστηκε με την ακόλουθη σύνθεση: Καραργύρης, Τσάβος (58΄ Μανίσογλου), Ασλανίδης, Τζόλης (58΄ Λέκκας), Καραμπέρης, Σουρλής (83΄ Μιχόπουλος), Ντότης (58΄ Γρόσδης), Αβεντισιάν (83΄ Λαζαρίδης), Παυλίδης (83΄ Παναγιώτου), Σάνι (67΄ Νιάρχος), Σιατούνης (67΄ Ανθουλάκης).