Τραγωδία στα Τέμπη: «Αγνοούμενος και όχι νεκρός ο Ιορδάνης Αδαμάκης»

Ο εκπρόσωπος του Ιορδάνη Αδαμάκη ξεκαθάρισε με ανάρτηση του ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι αγνοούμενος και όχι νεκρός.

Τραγωδία στα Τέμπη: «Αγνοούμενος και όχι νεκρός ο Ιορδάνης Αδαμάκης»

Πριν μερικές ώρες έγινε γνωστό πως ο Ιορδάνης Αδαμάκης βρέθηκε νεκρός στο δυστύχημα των Τεμπών, ενώ σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η πρώην ομάδα του ο Θεσπρωτός.

Ο εκπρόσωπος του 22χρονου ποδοσφαιριστή, ο Σάκης Γκόγκας της «Stars Group Agency» με ανάρτηση του στο facebook ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη αρνητική εξέλιξη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην ανάρτηση του:

«Ολοι μας παρακολουθούμε με αγωνία, πόνο και θλίψη τις εξελίξεις ενός τραγικού συμβάντος που έχει συγκλονίσει τους πάντες. Δυστυχώς όμως νιώθουμε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια όσον αφορά το θέμα του αθλητή Ιορδάνη Αδαμάκη διαβάζοντας αναρτήσεις και άρθρα ορισμένων sites.

Υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους οικείους και την ομάδα του Ιορδάνη οπότε μπορούμε με σιγουριά να δηλώσουμε πως παραμένει αγνοούμενος και δεν υπάρχει καμία επιβεβαιωμένη αρνητική εξέλιξη. Κάνουμε έκκληση για αυτοσυγκράτηση και να συνεχίσουμε όλοι μας να προσευχόμαστε για το καλό του Ιορδάνη όπως και για όλους τους αγνοούμενους. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δείξουμε σεβασμό στον ίδιο και τους οικείους του που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό του...».