Κ19 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-1: «Ερυθρόλευκη» η κορυφή με «οδηγό» τον Χαραλαμπόγλου

Με τον Χαραλαμπόγλου να σκοράρει δις στα τελευταία λεπτά, ο Ολυμπιακός νίκησε με ανατροπή 2-1 τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Super League Κ19 και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κ19 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-1: «Ερυθρόλευκη» η κορυφή με «οδηγό» τον Χαραλαμπόγλου

Στα «ερυθρόλευκη» βάφτηκε η κορυφή του πρωταθλήματος της Super League Κ19.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλο θριαμβευτής στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, καθώς κέρδισε 2-1 τους «πράσινους» και βρέθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας δεύτερο τον ΠΑΟΚ με έναν πόντο λιγότερο, έξι «στροφές» πριν το φινάλε της περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός είχε ανοίξει το σκορ στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη με το τέρμα που σημείωσε ο Νταμπίζας στο πρώτο ημίχρονο. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη, καθώς ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε στη μεγάλη ανατροπή που του χάρισε και τη νίκη.

Στο 85’ ο Χαραλαμπόγλου ισοφάρισε για τους «ερυθρόλευκους» σε 1-1 και στις καθυστερήσεις της συνάντησης ο νεαρός επιθετικός πέτυχε και το νικητήριο γκολ (2-1), χαρίζοντας έτσι στην ομάδα του το πολυπόθητο τρίποντο και την πρωτιά στη βαθμολογία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδούδης, Φρέρης, Ρέτσος, Κωστούλας, Καλογερόπουλος, Τσέλα, Κουτσογούλας, Μουζακίτης, Προκοπίου, Σταυρόπουλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναγάκος, Τσεβάς, Παυλάκης, Προδρομίτης, Κατρής, Λιατίφης, Κυριόπουλος, Συμεωνίδης, Νταμπίζας, Καλοσκάμης, Βολάκης