Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-3: «Πάρτι» και πάντα πρώτοι οι παίδες

Εντυπωσιακή η ομάδα παίδων του Ολυμπιακού κέρδισε εκτός έδρας 3-0 τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-3: «Πάρτι» και πάντα πρώτοι οι παίδες

Η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού πέτυχε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Παράλληλα παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα διατηρώντας τη διαφορά από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης.


Στο 23′ ο Τρικαλιώτης έκανε όμορφη κούρσα από δεξιά, πάσαρε σε σωστό χρόνο στον Μιχαηλίδη και εκείνος με πλασέ στο παραθυράκι της εστίας δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, γράφοντας το 0-1.



Τρία λεπτά αργότερα ο Μιχαηλίδης μετά από κλέψιμο του Λάνα έγινε κάτοχος της μπάλας, είδε την κίνηση του Ξανθόπουλου, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ έκανε το 0-2 και έβαλε τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού.

Το τελικό 0-3 για τον Ολυμπιακό πέτυχε ο Τρικαλιώτης στο 55’, όταν μετά από ντρίπλα στον Γαζή, σούταρε με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Παναθηναϊκός (Β. Παπαδάκης): Στάμελλος, Χατζηκωνσταντίνου, Δημακόπουλος (60′ Δήμου), Βύντρα, Γαζής (68′ Αργυρόπουλος), Ρεμούνδος (52′ Αρβανιτάκης), Γκρεμούτης, Θεοχάρης, Σουχλάκης (68′ Τσόμος), Ιωάννου (52′ Κουρουνιώτης), Κίτσας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Σιώζος, Καπάτος, Νουχάι, Μπάνος (71′ Χίλα), Λάνα (57′ Μπαντής), Τρικαλιώτης, Κάπελας, Μιχαηλίδης (71′ Μουγγός), Κότσαλος (71′ Μιχαλακέλλης), Ξανθόπουλος (53′ Καμάς).