Σε απολογία κλήθηκαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στην Καλλιθέα

Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία τις δύο ομάδες όπως και για τα επεισόδια που έγιναν στο Μετς.

Σε απολογία κλήθηκαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στην Καλλιθέα

Σε απολογία κάλεσε ο αθλητικός δικαστής τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τα επεισόδια που έγιναν στην Καλλιθέα. Να θυμίσουμε πως μετά την λήξη του προημιτελικού Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών ανάμεσα σε Εθνικό και Παναθηναϊκό(21/02) οπαδοί των «πρασίνων» επιτέθηκαν σε σύνδεσμο των Πειραιωτών στην Καλλιθέα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Δικαστής καλεί σε απολογία την Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 10.30: Το σωματείο ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα Ο.Φ.Π.Φ ΕΘΝΙΚΟΣ – Α.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που διεξήχθη στις 21.02.2018 στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών.

Το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα Ο.Φ.Π.Φ ΕΘΝΙΚΟΣ – Α.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που διεξήχθη στις 21.02.2018 στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών. Το σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΑΣ Άρης – Α.Ο Ορεστιάδας που διεξήχθη στις 24.02.2018 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.