Ο Ένγκελς έκανε την αρχή στον Ολυμπιακό

Οι Τζούρτζεβιτς, Χατζισαφί και Σάλιακας θα αποτελέσουν τους επόμενους αποχωρήσαντες από τους «ερυθρόλευκους». Και το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται ιδιαιτέρως καυτό, με τον Μάριν να μην το... κουνάει!

Ο Ένγκελς έκανε την αρχή στον Ολυμπιακό

Ο Μπιορν Ένγκελς ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στην Ρεμς, με τους Γάλλους να ανακοινώνουν τον μονοετή δανεισμό του από τον Ολυμπιακό, έχοντας βάλει στη συμφωνία και υποχρεωτική οψιόν αγοράς σε περίπτωση που μείνει η ομάδα στην 1η κατηγορία του Σαμπιονά.

Ήταν αναμενόμενο μετά τον ερχομό των Γκιγιέρμε και Χασάν, ο Ολυμπιακός να ρίξει όλο το βάρος στις αποχωρήσεις. Με τον Ένγκελς λοιπόν έγινε η αρχή.

Τις επόμενες μέρες ή και ώρες θα συνεχιστεί το κύμα φυγής. Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς βρίσκεται μία ανάσα από τη Σπόρτινγκ Χιχόν και ενδέχεται να είναι ο επόμενος που θα ανακοινωθεί και επισήμως ότι αποχωρεί από το λιμάνι.

Χοντρό παιχνίδι γίνεται και με τον Χατζισαφί, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς και έχει ήδη πρόταση ο Ολυμπιακός στα χέρια του για να παραχωρήσει τον παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού. Δεν αποκλείεται με τον Ιρανό να υπάρξουν εξελίξεις ακόμη και την Δευτέρα.

Τέλος, το ενδιαφέρον της Σαλαμάνκα για τον Σάλιακα είναι υπαρκτό και ο νεαρός δεξιός μπακ δείχνει θετικός στην προοπτική να πάει στην Ισπανία, έστω κι αν η Σαλαμάνκα συμμετέχει στην 3η κατηγορία.

Ιδιαιτέρως καυτό πάντως αναμένεται το επόμενο δεκαήμερο και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στο πώς θα απεμπλακεί ο Ολυμπιακός από τον Μάρκο Μάριν που δεν το… κουνάει! Κάθεται πάνω στο συμβόλαιό του και για να φύγει, θέλει να βρει ένα συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που παίρνει στους Πειραιώτες: Δηλαδή κοντά στο εκατομμύριο.