Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού και το Ίδρυμα «Νοιάζομαι»

Σημαντικό φιλανθρωπικό χαρακτήρα είχε ο 675ος φιλικός αγώνας στην ιστορία του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. 

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού και το Ίδρυμα «Νοιάζομαι»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο αγώνας (675ος στην ιστορία τους) του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για φιλανθρωπικό σκοπό στην Κερατέα. Στιγμές από το ένδοξο παρελθόν του Ολυμπιακού έζησαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο Κερατέας, όπου οι βετεράνοι του Ολυμπιακού επιβλήθηκαν του Κεραυνού Κερατέας με σκορ 5-2, με γκολ των Τσιαντάκη, Καλύκα, Λύγκου και Σιδέρη (δύο).

Στην τελετή που έγινε πριν τον αγώνα, τιμήθηκαν από τον δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά ο σύνδεσμος βετεράνων του Ολυμπιακού, ο θρύλος του Ολυμπιακού Γιώργος Δαρίβας και ο Αντώνης Κασδοβασίλης. Από πλευράς Ολυμπιακού βραβεύτηκε το ίδρυμα «Νοιάζομαι» ο πρόεδρος των βετεράνων του Κεραυνού Κερατέας, Κώστας Λιούμης, όπως και οι βετεράνοι του Κεραυνού Κερατέας.

Παράλληλα χαιρετισμό απηύθυνε ο γγ των βετεράνων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, ενώ η μπάντα του δήμου έδωσε εορταστικό χρώμα στην εκδήλωση όπου μετά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου άρχισε ο αγώνας.

Ο Ολυμπιακός με προπονητή τον Χ. Καλτσά ξεκίνησε με τους Αρβανίτη, Καλύβα, Κασδοβασίλη, Σιδέρη, Κοκολάκη, Καρασαββίδη, Καλαμάρα, Τσιαντάκη, Μπονόβα, Παχατουρίδη, Βαΐτση, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκαν οι Καλύκας, Μενδρινός, Λύγκος, Μπαρμπαρής, Μπενετάτος, Ασπρογέρακας, Αρζένης, Παπασωτηρίου, Γλύκας, Κωττάκης, Παναούσης, Βασιλειάδης, Μαντάζης, ενώ στην αποστολή που μετέβη στην Κερατέα με πούλμαν της ΠΑΕ Ολυμπιακός συμμετείχαν οι Δαρίβας, Γκαϊτατζής, Κελεσίδης, Αγγελής, Σταυρόπουλος, Λεβαντής, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Γαϊτανάρος, Νικητέας, Κορωνιάς, Σκορδαλιός, Τουλγέρογλου και Γιώργος Πλέσσας, ενώ κοντά στην αποστολή βρέθηκαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Γιώργος και Τάσος Προκόβας, οι οποίοι διαμένουν στην Κερατέα.

Μετά τον αγώνα έγινε δεξίωση προς τιμή της αποστολής του Ολυμπιακού, η οποία την προσεχή Δευτέρα 27/6 θα αγωνισθεί στα Μέγαρα με την ιστορική ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων.