Εθνικός Πανοράματος - Πανελευσινιακός 0-2: Πήρε το 2ο τρόπαιο της ιστορίας του

Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, ο Πανελευσινιακός λύγισε τον Εθνικό Πανοράματος στον τελικό και στέφθηκε για 2η φορά Κυπελλούχος Δυτικής Αττικής. 

Εθνικός Πανοράματος - Πανελευσινιακός 0-2: Πήρε το 2ο τρόπαιο της ιστορίας του

Ο Πανελευσινιακός επιβεβαίωσε τα προγνωστικά. Η ομάδα της Ελευσίνας επικράτησε 2-0 του... πρωτάρη σε τελικό αλλά ανταγωνιστικού για ένα ημίχρονο, Εθνικού Πανοράματος και σήκωσε στη Μαγούλα το τρόπαιο.

Αυτό ήταν το δεύτερο Κύπελλο ΕΠΣΔΑ σε έξι τελικούς για τους «Σταχυοφόρους» οι οποίοι κλείνουν θετικά τη σεζόν, έχοντας χάσει για ένα γκολ την είσοδο τους στα μπαράζ ανόδου στη Super League 2.

Ο Εθνικός παρουσιάστηκε αρκετά ψυχωμένος, είχε δύο καλές ευκαιρίες στο α' μέρος αλλά είδε την ποιότητα του αντιπάλου του να κάνει τη διαφορά στην επανάληψη. Ο Μουράτ Σεροπιάν έκανε μερικές αλλαγές και μέσα σε τέσσερα λεπτά η ομάδα του πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Ο Αντωνακόπουλος στο 60' και ο Σεκούμπα στο 64' διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, χαρίζοντας τον τίτλο στον Πανελευσινιακό.

ΕΘΝΙΚΟΣ Π (Αδάκτυλος): Κολιάκης, Ζεϊτινίδης (86’ Βασίλης), Τζανέτος, Κουλικίδης, Παναϊλίδης (46’ λ.τρ Ανδριώτης), Μιχαηλίδης (72’ λ.τρ Παπαδιώτης), Τσουτσάνης, Γεγές, Μανασίδης Α., Κατσίκης (86’ Καλαμούτσος), Γεωργιάδης (78’ Μανασίδης Ν.).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σεροπιάν): Νικολάκης, Μανδαμαδιώτης, Λάμπρου, Συριόπουλος, Ανδριόπουλος, Μπούσης (68’ Ξενοπανάγος), Αντωνακόπουλος (78’ Καραγιάννης), Μουσκάϊ (46’ Ερέρα), Τσακίρης (72’ Ταμπουραντζής), Λαζαρίδης (68’ Μαρής), Σεκούμπα.