Τα ιλιγγιώδη ποσά για τον Μούντρικ της Σαχτάρ που ξεχώρισε με τον Ολυμπιακό

Γι' ακόμα μία φορά ο Μικαΐλο Μούντρικ έκλεψε την παράσταση στο φιλικό της Σαχτάρ με τον Ολυμπιακό. Τα «τρελά» ποσά που προσφέρονται από την Premier League.

Τα ιλιγγιώδη ποσά για τον Μούντρικ της Σαχτάρ που ξεχώρισε με τον Ολυμπιακό

Ο Μικαΐλο Μούντρικ είναι ο παίκτης που έκλεψε την παράσταση στο φιλικό της Σαχτάρ με τον Ολυμπιακό. Θα ήταν περίεργο εάν δεν ξεχώριζε ο νεαρός εξτρέμ της ουκρανικής ομάδας. Το όνομα του "παίζει" μετά το φιλικό των Πειραιωτών με τους Ουκρανούς, όμως, δεν είναι μία περίπτωση που είναι τόσο απλή όσο φαίνεται.

Για τον 21χρονο Ουκρανό ποδοσφαιριστή της Σαχτάρ έχουν εξαιρετική άποψη αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Μάλιστα μία από αυτές έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια τον περασμένο Δεκέμβριο για να τον αποκτήσει.

Η Μπρέντφορντ ασχολείται με την περίπτωση του Μούντρικ από το περασμένο καλοκαίρι. Το ενδιαφέρον της αναζωπυρώθηκε τον Δεκέμβριο όταν και ξεκίνησε νέος γύρος διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες. Για τη Σαχτάρ είναι ένα πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο ακόμη και τώρα που στην Ουκρανία έχει σταματήσει να τσουλάει η μπάλα.

Οι Άγγλοι έκαναν επίσημη πρόταση στους Ουκρανούς ύψους 15 εκατ. ευρώ, η οποί απορρίφθηκε από τη διοίκηση της Σαχτάρ. Οι πληροφορίες τότε ανέφεραν ότι η Σαχτάρ επανήλθε με νέα και πιο βελτιωμένη πρόταση. Δηλαδή πρόσφερε στη Σαχτάρ 15 εκατ. λίρες, δηλαδή περίπου 18 εκατ. ευρώ.

Ούτε τότε προχώρησε η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στην Premier League, ενώ ο ίδιος ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή για μία αγγλική ομάδα. Στον Ολυμπιακό σαφώς και μπορεί να άρεσε ο παίκτης, όμως, τα νούμερα που θα πέσουν στο τραπέζι για τον Μούντρικ θα είναι και πάλι ιλιγγιώδη.