Πρωτάθλημα Νέων Κ19: Ο Άρης 1-0 τον ΠΑΟΚ και πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός

Η Κ19 του Άρη νίκησε 1-0 την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στο εξ αναβολής ματς της 24ης αγωνιστικής με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων! Πρωταθλητής και μαθηματικά ο Παναθηναϊκός για τη σεζόν 2021-2022.

Πρωτάθλημα Νέων Κ19: Ο Άρης 1-0 τον ΠΑΟΚ και πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός

Η Κ19 του Άρη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με αντίπαλο την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, στο εξ αναβολής ματς που διεξήχθη στο «Αντώνης Καραμπουρνιώτης» για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League.

Το τελικό 1-0 ήρθε με δραματικό τρόπο, καθώς ο Αλμύρας αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή» του Άρη, μπαίνοντας στο παιχνίδι στο 90' και σκοράροντας στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ύστερα από ωραία κούρσα και γύρισμα του Χρυσόπουλου!

Η νίκη του Άρη σήμανε αυτομάτως την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό και μαθηματικά, δεδομένου ότι στον ΠΑΟΚ απομένει μόνο ένα εξ αναβολής ματς ακόμη, έτσι δεν γίνεται πλέον να «πιάσει» τους «πράσινους» στη πρώτη θέση.

ΑΡΗΣ Κ19 (Κλεάνθης Ευσταθιάδης): Αβραμίδης, Μαρμαρίδης, Χρυσόπουλος, Καραμανλής, Ασλανίδης, Σαλιάρης, Πάγιος (90’ Κράνιας), Σγουρός (90’ Αλμύρας), Τσαπακίδης (82’Καρυπίδης), Χατζηιωάννου (82’ Τσέρα), Παναγίδης (90’+2’ Βακουφτσής).

ΠΑΟΚ Κ19 (Στέλιος Μαλεζάς): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Κιτσάκης, Τσιακούμης, Τσίκος, Ζίλο, Σμυρλής, Ρουμαντσίεβ, Μπάμπουρας, Καλόγηρος (70’ Κωττάς), Σπυράκος (70’ Γκιτέρσος).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ