Πάντος: «Κρίμα να αναλωνόμαστε σε οπαδικές αντιπαραθέσεις - Το μίσος δεν έχει χώρο στον αθλητισμό»»

Ο προπονητής της Κ-15 του Ολυμπιακού, Τάσος Πάντος, αναφέρθηκε στην οπαδική ένταση που δημιουργήθηκε στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Πάντος: «Κρίμα να αναλωνόμαστε σε οπαδικές αντιπαραθέσεις - Το μίσος δεν έχει χώρο στον αθλητισμό»»

Διαβάστε τη δήλωση του προπονητή της Κ-15 του Ολυμπιακού, Τάσου Πάντου: «Η ύπαρξη των τμημάτων υποδομής έχει σκοπό τη βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών με απώτερο στόχο την άνοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε αυτό το πλαίσιο είναι κρίμα να αναλωνόμαστε σε οπαδικές αντιπαραθέσεις και τοξικότητα την οποία εισπράττουν παιδιά ηλικίας 15 ετών. Το οπαδικό μίσος δεν έχει καμία θέση στον αθλητισμό και ειδικότερα στις μικρές ηλικίες.

Ας αγκαλιάσουμε τα παιδιά όλων των ομάδων, δίνοντάς τους όλα τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να διαμορφώσουν σωστούς χαρακτήρες μέσα από το ποδόσφαιρο. Ας σταματήσουν λοιπόν τα κέντρα της τοξικότητας, κάποια media που μολύνουν το ποδόσφαιρο.

Ας σεβαστούν τον κόπο και το μέλλον των παιδιών. Όταν μοιράζουν μίσος θα βλέπουμε επιθέσεις σε πούλμαν 17χρονων, βία σε 12χρονα σε Ακαδημίες και τελικά, όλοι το ξέρουμε, δολοφονίες νεαρών παιδιών στους δρόμους».