Γαλατάς-Ατρόμητος Μάλεμε 14-14: Η συγγνώμη, η αποχώρηση, τα 13... άκυρα γκολ και η αφαίρεση βαθμού!

Ο ΑΣ Γαλατά ζήτησε συγγνώμη μετά το…14-14 με τον Ατρόμητο Μάλεμε αλλά και την αφαίρεση βαθμού ενώ ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το πρωτάθλημα! Γιατί ο Τσαγκαράκης των…13 γκολ ζήτησε να μην μετρήσει κανένα από τα τέρματα που πέτυχε.  

Γαλατάς-Ατρόμητος Μάλεμε 14-14: Η συγγνώμη, η αποχώρηση, τα 13... άκυρα γκολ και η αφαίρεση βαθμού!

Σάλος στα Χανιά μετά το 14-14 του ΑΣ Γαλατά με αντίπαλο τον Ατρόμητο Μάλεμε. Ο Γαλατάς ζήτησε συγνώμη και την αφαίρεση του βαθμού ενώ αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας των Χανίων.

Όλα έγιναν για να βγει πρώτος σκόρερ ο Γιώργος Τσαγκαράκης, ο οποίος σημείωσε 13 γκολ και με δήλωσή του, ζητά να μην μετρήσει κανένα από αυτά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Γαλατά:

«Το Δ.Σ. Αθλητικού Συλλόγου Γαλατά θέλει να ζητήσει συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της πόλης για την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Η σκέψη, οι ιδέες και τα όνειρα μας για το τοπικό ποδόσφαιρο απέχουν από αυτά τα αποτελέσματα. Σε ένδειξη σεβασμού προς τις υπόλοιπες ομάδες τις κατηγορίας αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ζητούμε από το πειθαρχικό της ΕΠΣΧ την αφαίρεση του βαθμού μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς και τα γκολ που σημειώθηκαν ώστε να μην επηρεαστεί η λίστα με τους σκόρερ της κατηγορίας.

Η ματαιοδοξία του ενός για προσωπική προβολή και η βλακεία των υπολοίπων δεν μπορεί να αναιρέσει το αθλητικό πνεύμα με το οποίο δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη ομάδα.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ Ιδομενέα 1908 και τον πρόεδρο τους κ. Κορκίδη για την παραχώρηση της έδρας αφιλοκερδώς όπως και για τις πολύτιμες γνώσεις του».

Η δήλωση του Τσαγκαράκη

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα ήθελα να ενημερώσω το χανιώτικο φίλαθλο κοινό για τα πεπραγμένα στον αγώνα της 21/03/2022 μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Γαλατά – Ατρόμητος Μάλεμε. Στον συγκεκριμένο αγώνα αγωνίστηκαν δύο ομάδες οι οποίες είναι βαθμολογικά αδιάφορες, οπότε το μόνο ενδιαφέρον που υπήρχε ήταν από την πλευρά μου να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ γίνεται ώστε να βγω πρώτος σκόρερ στην τελευταία αγωνιστική σεζόν της μεγάλης καριέρας μου.

Επειδή όμως έχω μάθει στην ζωή μου να έχω και την συνείδηση μου καθαρή ζητάω μια συγνώμη από όλους τους εμπλεκόμενους και θιγμένους. Επίσης θα ήθελα να μην μετρηθεί κανένα γκολ από τα χθεσινά στο σύνολο της φετινής χρονιάς γιατί μια καθαρή συνείδηση έχει μεγαλύτερη αξία από ένα επιπλέον βραβείο.

Μετά τιμής Γιώργος Τσαγκαράκης».