Ολυμπιακός: «Φωτιές» από Καμπελά, που θέλει Champions League

Νέες δηλώσεις έκανε ο Ρεμί Καμπελά με τις οποίες ανάβει «φωτιές» για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αφού ξεκαθαρίζει πως επιθυμία του είναι να παίξει στο Champions League.

Ολυμπιακός: «Φωτιές» από Καμπελά, που θέλει Champions League

Από την πλατεία Αλεξάνδρας μπορεί να μην προκύπτει τίποτα για το θέμα του Ρεμί Καμπελά, αλλά είναι μία τακτική που συνηθίζουν να την ακολουθούν στις μεταγραφικές υποθέσεις. Ο Ολυμπιακός ασχολείται με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό και μάλιστα έχει έρθει σε επαφή μαζί του.

Πρόσφατα ο ίδιος είχε μιλήσει για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ με νέες δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να παίξει σε ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League. Μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπως γράφει στο σημερινό «ΦΩΣ» ο Αλέξης Βιρβίλης και αρχικά αναφέρθηκε στην αποκατάσταση του. «Βρίσκομαι τώρα στο Μονπελιέ για να ακολουθήσω πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο γιατρός μου είναι εδώ, νιώθω υπέροχα στο Μονπελιέ και το κλαμπ με έχει ενημερώσει ότι μπορώ να προπονούμαι μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν τον σύλλογο. Τίποτα, όμως, δεν έχει κλείσει (σ.σ. εννοούσε σχετικά με το μέλλον του)».

Στη συνέχεια τόνισε πως τον ενδιαφέρει να παίξει σε ομάδα που θα έχει σταθερότητα. «Θα έλεγα ότι χρειάζεται να πάω σε μία ομάδα με σταθερότητα και στην οποία θα μπορώ να παίξω καλό ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή η Μονπελιέ έχει παίκτες με τους οποίους έχω καλή σχέση και τα πηγαίνω καλά, αλλά ορισμένοι είναι στο τέλος των συμβολαίων τους και δεν έχουν διευθετηθεί τα θέματά τους», τόνισε και συνέχισε: «Η Μονπελιέ σε οικονομικό επίπεδο δεν είναι ούτε Ρωσία ούτε άλλοι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Όπως εξήγησα, όμως, ξέρω ότι πρέπει να μειώσω τον μισθό μου, ακόμα και στα μισά χρήματα αν χρειαστεί για να έρθω εδώ. Όμως...».

Ο Ρεμί Καμπελά μίλησε για το μέλλον του επισημαίνοντας πως θα ήθελε να παίξει σε ομάδα Champions League. «Στο μέλλον (σ.σ. εννοούσε προς το τέλος της καριέρας του) θα προτιμούσα να παίζω ποδόσφαιρο και να είμαι σε ένα μέρος που μου αρέσει. Αυτό δεν θα με ενοχλούσε. Εγώ, όμως, παίζω για τη χαρά της νίκης. Αν χρειαστεί να επιστρέψω στην Μονπελιέ, θα παίξω για να ξαναβγούμε στο Champions League.

Θα μπορούσα να παίξω σε έναν σύλλογο που παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, όπως στην Ελλάδα ή στη Ρωσία. Είναι αλήθεια ότι μιλάω με συλλόγους από εκεί. Εκεί είναι το πολύ υψηλό επίπεδο (σ.σ. εννοεί σε αγωνιστικό επίπεδο) και αυτό είναι που ψάχνω. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να το κάνω (σ.σ. για τη Μονπελιέ που είναι πολύ χαμηλά στο Σαμπιονά τώρα και να την οδηγήσει κάποια στιγμή στο Champions League), τότε θα το κάνω».