«Τιμή και δόξα στον Νίκο τον Σιδέρη» - Κηδεύτηκε ο παλιός άσος του Ολυμπιακού

Συγγενείς, φίλοι και παλαίμαχοι του Ολυμπιακού αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά την Τετάρτη (9/3) τον Νίκο Σιδέρη, ο οποίος διέπρεψε με την ερυθρόλευκη φανέλα τη δεκαετία του '60.

«Τιμή και δόξα στον Νίκο τον Σιδέρη» - Κηδεύτηκε ο παλιός άσος του Ολυμπιακού

Η κηδεία του Νίκου Σιδέρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών νικημένος από τη νόσο Αλτσχάιμερ, έγινε το πρωί της Τετάρτης (9/3) στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, παρουσία της οικογένειάς του, φίλων και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Μεταξύ αυτών ήταν οι Λεμονής, Κασδοβασίλης, Μπονόβας, Γκαϊτατζής, Σιώκος, Λεβαντής, Παναούσης, Κωττάκης, Βασιλείου, Τζώρτζης, Αρζινός, Γρηγορίου και ο Αντώνης Γλύκας, ο οποίος τον αποχαιρέτισε με τον πάντα πύρινο λόγο του.

Εκ μέρος του Ολυμπιακού στην κηδεία παρέστη ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, ενώ ξεχωριστά στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δευτερόλεπτα μετά τον αποχαιρετισμό του Αντώνη Γλύκα με τη φράση «τιμή και δόξα», ο Νίκος Σιδέρης τυλιγμένος με την ερυθρόλευκη σημαία, πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παρούσα ήταν και η Σίσσυ Κρητικοπούλου, κόρη του μεγάλου Μιχάλη, από τον θάνατο του οποίου συμπληρώνονται φέτος είκοσι χρόνια.

Στο κοιμητήριο του Π. Φαλήρου παραβρέθηκαν επίσης ο πρώην αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Γιάννης Πολυκανδριώτης και το πρώην μέλος διοικήσεων της ΠΑΕ, Χρήστο Κλώτσας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην αυριανή (10/3) έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ