Κούδας: «Εάν ήμουν εγώ, ποδοσφαιριστής και αρχηγός του ΠΑΟΚ θα κατέβαζα το πανό»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούδας δήλωσε πως εάν ήταν αρχηγός της ομάδας θα κατέβαζε το πανό που σήκωσαν οι οργανωμένοι στο ματς με τη Μίντιλαντ. 

Κούδας: «Εάν ήμουν εγώ, ποδοσφαιριστής και αρχηγός του ΠΑΟΚ θα κατέβαζα το πανό»

Εκπρόσωποι των ομάδων, του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Πολιτείας βρέθηκαν όλοι μαζί στην συμβολή των οδών Κλεάνθους και Παπαναστασίου και εγκαινίασαν το πάρκο της αθλητικής φιλίας. Μάλιστα οι Κούδας, Βένος και Ζέρβας μίλησαν στο Metropolis 95,5.

Ο Γιώργος Κούδας είπε: «Να βγάλουμε τις τσουκνίδες. Πρέπει να τις ξεριζώσουμε. Η ελιά θα μείνει γιατί ζει αιώνια. Στα τελευταία χρόνια βλέπουμε βία έξω από τα σχολεία. Εμείς είμαστε εύκαιροι να βοηθήσουμε. Νόμους έχουμε, αλλά δεν τους τηρούμε. Εάν ήμουν εγώ, ποδοσφαιριστής και αρχηγός θα πήγαινα να το κατέβαζα το πανό που είχε αναρτηθεί και ας με τιμωρούσε ο ΠΑΟΚ, η UEFA.

Δεν υπάρχουν υπεύθυνοι που θα έπρεπε να το κατεβάσουν; Τώρα είδα τον Κυριάκο Κυριάκο και στην μικρή συζήτηση μου είπε ότι κάποιος έπρεπε να το κατεβάσει το πανό. Η όλη κίνηση, εκθέτει την ιστορία του ΠΑΟΚ. Αυτά τα τέσσερα γράμματα είναι το δεύτερο σπίτι μου και η δεύτερη οικογένειά μου.

Συμβουλές δεν μπορώ να δώσω και δεν πρόκειται να δώσω. Όταν είχαμε τις ακαδημίες, είδα τι παιδιά έβγαλα. Σαν χαρακτήρας, τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη τον λέω ότι είναι δεύτερο παιδί μου».

Επίσης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας δάκρυσε την στιγμή που έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Και μιλώντας αμέσως μετά στο Metropolis 95,5, εμφανώς συγκινημένος είπε μεταξύ των άλλων τα εξής:

«Το είχαμε προαναγγείλει μέσω του Metropolis 95,5 πως θα κάναμε αυτό το πάρκο, ήρθε η ολοκλήρωση του συμβολικού έργου. Αντί να βλέπουμε τα τρία παλικάρια, μαζί μας, βλέπουμε τρία ελαιόδεντρα. Μας λείπουν τα παιδιά αυτά, πρέπει να αγωνιστούμε όλοι, ομάδες, δήμος, οικογένεια, σε μία πόλη που γέννησε μεγάλα αθλητικά αστέρια. Ότι προκαλεί όλοι οφείλουν να το βάζουν στην άκρη οφείλουν να ενεργούν αυτόματα. Όποιοι φύλακες μπορούν να υπάρχουν, πρέπει να φροντίσουν, ούτως ώστε οποιοδήποτε αυτό του φιδιού να βγαίνουν τα αντισώματα και να τα καταπολεμούμε. Συζητήσαμε με τον βρετανό πρέσβη. Πρέπει να αποτρέπουμε το κακό όταν συμβεί».