Ο Ντουρμισάι έβαλε δύσκολα στον Απόλλωνα

Πιο έτοιμος ο Πανιώνιος νίκησε τον Απόλλωνα με 1-0 σε φιλικό που έγινε στη Ριζούπολη.

Ο Ντουρμισάι έβαλε δύσκολα στον Απόλλωνα

Ο Ζοζέ Ανιγκό έδωσε ευκαιρία σε όλους τους παίκτες του σε αντίθεση με τον Βαλεριέν Ίσμαελ που έκανε μόνο πέντε αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντουρμισάι στο 44’, εκμεταλλευόμενος την κακή εκτίμηση του Χουάντερσον μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Σπιριντόνοβιτς.

Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στο 33΄αλλά το εντυπωσιακό φάουλ του Ντουρμισάι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 47’ ο Πανιώνιος είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να σκοράρει με τους Κούρντι και Μασούρα. Ο Απόλλων απείλησε σε δύο περιπτώσεις, στο 40’ με τον Μπετινέλι και στο 61’ με τον Πετσόνι.

Διαιτητής ήταν ο Μανούχος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον, Πετσόνι, Κοντοές, Κύργιας, Τζανετόπουλος, Στάθης, Σούλτς, Γκονζάλες, Μπετινέλι, Χέλβε, Μάντζιος. Έπαιξαν και οι Γκίνο, Βαφέας, Βλάχος, Καλλέργης, Ρώσσης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μανοϊλοβίτς, Ντομίνγκες, Κούρντι, Ντε Ταντέο, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Μασούρας, Κεϊτά, Κότσιτς, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι. Έπαιξαν και οι Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σίντι Άλι, Καμαρά, Σεράφ, Άλμπεργκ, Παπαγεωργίου, Μίκο